Вдъхновение

Идеи за вашия коридор 17 септември 2020

Коридорът не е традиционна стая, но е важна част от дома. Дизайнът му не бива да бъде пренебрегван, тъй като влияе върху цялостната атмосфера в жилището. Антрето трябва да е приветстващо, функционално и стилно. То дава възможност за експериментиране и добавяне на нестандартни цветове, идеи и акценти.

прочетете цялата статия
Къде у дома можете да поставите изкуствена трева 31 август 2020

Изкуствената трева намира приложение не само в двора на къщата и на спортните площадки. Можете да я използвате за декориране на различни зони в дома и освежаване на интериора. Въпреки че стандартното й приложение е на открито, в тази статия ще ви дадем съвети за включването й и в интериора.

прочетете цялата статия
Интериорни допълнения за топлите месеци 18 август 2020

Топлите месеци са перфектното време да подарим доза свежест на себе си и на дома си. Освежаването на интериора ще донесе приятни емоции, хубави моменти и свежест. Как да внесем лятна атмосфера у дома?

прочетете цялата статия
Как да изберем готини тапети за заведения 21 февруари 2020

Без значение дали желаете промяна на интериора на Вашето заведение, или те първа Ви предстои откриване на такова, е много важно да създадете свой стил. Така ще останете в съзнанието на клиентите и ще имате персонален и уникален почерк. Има много фактори, които влияят на подсъзнателно ниво и биха предразположили посетителите, карайки ги да се чувстват комфортно и на правилното място. 

прочетете цялата статия
Как да обзаведем детска стая за момче и за момиче 06 февруари 2020

Обзавеждането на детска стая е предизвикателство за всеки родител. Това невинаги е лека задача предвид огромния избор, който търговците предоставят.

прочетете цялата статия
Подови настилки за дома - къде каква да изберем? 03 януари 2020

При огромния избор на пазара несъмнено става все по-трудно човек да вземе решение. Има много предложения и варианти за сравнение, цените са еднакви, а разнообразието от модели е безкрайно. В този наръчник ще съберем най-важните съвети, които да ви ориентират към правилния избор за настилка за дома.

прочетете цялата статия
Какво е ергономичен матрак? 17 декември 2019

Човек прекарва средно 30% от живота си в леглото, спейки и почивайки си. В забързаното ежедневие не ни остава време да помислим за съня си. Не се замисляме от каква важност са леглото и неговите компоненти-основа, рамка, матрак, възглавница и спално бельо. Вижте как да решите проблемите с умората, болките и схващането след сън.

прочетете цялата статия
Готини тапети от винил 05 юли 2019

Съвременните тапети от винил, за разлика от хартиените, които помним от детството си, са устойчиви на миене, забърсване и почистване от натрупалите се замърсявания. Те са направени от издръжлив на износване материал, релефни са (някои) и са перфектни за боядисване. Изобщо едно помещение чрез тях можете да го направите произведение на изкуството за много кратко време. За това разбира се ще Ви помогне огромното разнообразие от разновидности и днес искаме да Ви запознаем с няколко такива серии.

прочетете цялата статия

Страница 1 от 2

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм