килими

Във вековната човешка история, килимът винаги е присъствал във всеки дом и е задължителен атрибут към обзавеждането на първо място поради нотката уют, която внася и на второ поради термичния комфорт, осигуряващ на краката в студените зимни месеци. За да си подсигурим обаче двете положителни качества, споменати по-горе, трябва да подходим с необходимата отговорност към избора му и да се уверим, че качеството е 100%.

 

Какви килими предлагаме

 

Предлагаме огромен продуктов каталог от всякакви видове и размери, независимо дали търсите нещо евтино или луксозно, така че да откриете настилката, която най ви допада. Имате на разположение правоъгълни и кръгли форми с всякакви цветови комбинации, орнаменти и интересни съчетания. От друга страна ще откриете и дълговлакнести предложения, които дават така желания комфорт на краката през зимата и в същото време осигурявайки определена звуко-изолация, правеща безшумно стъпването по пода.

 

Всичко това и още много ви очаква само в Carpetmax.bg на изумително ниски цени и гаранция за качество. Следете за промоции и намаления. Направете престоя в дома си една идея по-добър с качествените подови настилки на нашия магазин.

 

Как да изберем килимът за нас

 

На първо място е важно в коя точно част от дома ще го използвате:

  • В спалнята например, идеален вариант е пухкавото и меко покритие, чието цветово оформление хармонично да се вписва в цялостния интериорен стил. От друга страна, предоставя шумо-изолация и прави стъпките ви безшумни, докато някой спи;
  • Детска стая. Тук страхотен вариант е решението със светли тонове, осигуряващи допълнително светлина в помещението, и красиви геометрични форми, разнообразяващи обстановката. Дълговлакнестата структура също е за предпочитане, за да му е топло на детенцето докато си играе на пода;
  • Дневна. Красиво и оригинално дизайнерско решение може да се окаже голямата по размери късовлакнеста настилка с различни по вид фигури и орнаменти;
  • Антре. В тази зона добър вариант е продуктът от изкуствена материя, позволяващ лесното му почистване и устойчивостта от по-агресивни условия, като ходене с обувки и честото третиране с почистващи химически препарати.

 

Имайте в предвид, че големите размери винаги ще привличат към себе си внимание. Така, че за един изключителен интериор с множество необичайни детайли или с оригинални мебели е най-добре да се използват еднотонни покрития с едва забележими и не контрастни рисунки.

 

Защо да купите от Carpetmax


Защото предоставяме голям избор, наистина ниски цени, актуални промоции, квалифицирано обслужване и бързи доставки от нашите физически и онлайн магазини, с възможност за 7 дни тест период на покупката и при нужда да я върнете или подмените, за това заповядайте дори още днес! Поръчайте онлайн или посетете някой от физическите ни магазини в страната.

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм