Подложки за мокет

Намерени са 2 продукта в категория подложки

Страница 1 от 1

Каква е функцията на подложката за мокет?

 

Една качествена подложка ще удължи живота на мокета ви и ще го предпази от изтъркване и протриване. Бързото му износване ще наложи и бърза смяна. Влагайки в една качествена основа, която да поставите под настилката, инвестирате в дългия живот на мокета и спестявате пари в бъдеще. Не е за пренебрегване мекотата, която създават подложките, и комфорта при стъпване. Те също така се отразяват положително на сметките ви за отопление, тъй като задържат топлината в стаята. Последното (но не и по важност) предимство е, че предпазват мокета от нагъване, накъсване и разлепяне.

 

Какви предложения ще откриете при нас?

 

При нас ще откриете два варианта:

  • с 5 мм и
  • с 10 мм дебелина.

 

Моделите са от екструдирана пяна с неутрален сив цвят. Избирайки по-дебел, ще направите мокета си по-мек и приятен на допир. Дебелината влияе и върху задържането на топлина вътре в помещението, като не й позволява да „избяга“ от стаята, а това е предпоставка за създаване на повече комфорт и уют в дома.

 

Подложките притежават шумоизолиращи свойства, ограничавайки дразнещите звукове до 20 децибела. Могат да издържат на натоварване до 5 т./кв.м., което ги прави приложими не само в дома, но и при по-натоварени помещения.

 

Защо да изберете от Карпетмакс

 

При нас ще откриете всичко най-необходимо за дома и офиса, огромно разнообразие от много категории продукти и примамливи цени. Тъй като винаги се грижим за вашето удобство, даваме опции да се възползвате от предложенията ни както във физическите ни обекти из цялата страна, така и чрез поръчка онлайн на carpetmax.bg. Който и вариант да изберете, гарантираме отлично качество и професионално обслужване.

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм