Подложки за килим

Страница 1 от 1

Избрали сте красиви килими, с които да декорирате дома си, и искате да го запазите в същия перфектен вид възможно най-дълго. Вероятно ви е позната и картината как килимите се разместват като стъпите върху тях и постоянно трябва да ги намествате в предишното им положение. Често се протъркват в дадени зони, където минавате повече и натоварването е по-голямо. Всички тези минуси могат да бъдат спестени само с една подложка!

 

За какво служи?

 

Подложката е много добра основа, на която да положите килима и която служи за:

  • предпазване от износване и протриване;
  • спиране на разместването;
  • безопасност от подхлъзване;
  • защита както на килима, така и на вас и близките ви.

 

Често при игра децата тичат от стая в стая и не се пазят. В такъв случай всичко трябва да е обезопасено. Ако стъпят на килима, тичайки, той може да се размести и те да паднат и да се наранят. Може да се случи и вие самите неволно да се подхлъзнете. Безопасността на вас и близките ви е много важна и е препоръчително да се вземат превантивни мерки.

 

Как да изберете?

 

Предлагаме противоплъзгащи мрежи от PVC в три размера:

  • 60х100 см.;
  • 100х120 см.;
  • 120х180 см.

 

Те са с неутрален бял цвят и са подходящи за всякакъв тип повърхности. Винаги избирайте подложка, която е с по-малки размери от килима, но възможно най-близо до неговите. Така осигурявате стабилност без да се подават нежелани краища. Не се притеснявайте, че основата може да издуе материята и да се образуват неравности. Подложките са достатъчно тънки и незабележими, но въпреки това гарантират стабилност и защита.

 

Изберете от Карпетмакс

 

Изберете от нас, защото познаваме нуждите и вкуса ви. Гарантираме безкомпромисно качество на всеки един от продуктите ни и непрестанно разширяване на асортимента. Предлагаме безплатна консултация, монтаж и транспорт. Винаги сме отворени за предложения и препоръки, които да ни помогнат да бъдем по-добри и конкурентноспособни за вас, клиентите. Разгледайте и се възползвайте от предложенията ни с онлайн поръчка от сайта ни carpetmax.bg или на място в магазините ни.

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм