Тапети за детска стая

Намерени са 148 продукта в категория Тапети за детска стая

Стаята на вашето дете е много повече от едно място за спане – освен спалня, това е стая за игри, учебна площ и кът, където се съхраняват неговите дрехи, книги и играчки. Това е шансът на малкото момче или момиче да има свое собствено пространство, в което да се чувства уютно, да играе безопасно и щастливо, а също да извършва и учебните си задачи.

Как да направите правилния избор

Изборът на цветова схема е добро начало за старт, което ще ви гарантира, че всички мебели и аксесоари, които подберете или сте подбрали, ще са съчетани в хармония. Ако детето е по-голямо, обсъдете заедно предпочитаните от него цветове. Трябва да решите дали ще покриете всички стени или пък ще облепите само една за акцент. Дали да бъдат гладки или релефни, матови или бляскави тапети.

  • - За бебета – от пеперуди, феи и принцеси до автомобили, динозаври и всякакви приказни герои. Умело може да ги съчетаете с дюс модели;
  • - За подрастващи – ярките и игриви десени ще внесат забавление в стаята, но има и много по-малко детски (но не прекалено) варианти, които ще се харесат на по-големите деца и ще са подходящи и за тийнейджърските им години. Особено сполучливи за юношите са такива с геометрични елементи, поп арт стил, комикс визия или имитиращите графити.

Какви видове детски тапети има

Те не са по-различни, като вид на материала от останалите. В зависимост от бюджета, с който разполагате може да се спрете на хартиени или винил на флиз основа. Първите са с по-ниска цена, а вторите са по-трайни и освен това са изключително лесни за инсталиране, поддръжка и също много бързо могат да бъдат махнати или подменени без да оставят следи по стената.

Защо да пазарувате от магазини CarpetMax

Предлагаме ви богат асортимент от тапети за момичета и момчета на страхотни цени! Поръчайте през нашият онлайн магазин или посетете някой от търговските ни обекти, за да разгледате на място продуктите. Ще бъдете посъветвани и обгрижени от нашите консултанти, така че да вземете най-правилното решение за вас. Бърза доставка до всеки адрес.

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“. РАЗБРАХ НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Ads by Adwise.bg