Пътеки

Въпреки непрекъснатото осъвременяване на интериорните решения, пътеките си остават неотлъчен елемент от цялостното обзавеждане на помещението, защото имат куп незаменими качества, внасящи уют, топлина и комфорт в дома. Нека видим, къде са подходящи за употреба и най-изгодното място за тяхното закупуване онлайн.

 

Къде е подходящо да сложим пътеки

 

Традиционно са част от интериора на антретата и коридорите – на местата, където подът е изложен на най-голямо натоварване Не са излишни и в кухнята, в спалнята и детската стая. Мокетените пътеки често служат и като компонент на класическия интериор в офиса.

Намират своето приложение и за застилането на стълбището, по време на специални и тържествени мероприятия, ритуални зали, държавни институции и т.н. Внасят изключителна топлина в помещението и са много лесни за преместване, за почистване и обслужване.

 

Какви пътеки предлагаме

 

При нас ще откриете разнообразие от сравнително евтини акрилни и полипропиленови изделия с различни цветови тонове и графични оформления за всеки популярен стил на помещенията. От мокетени до персийски. От друга страна, размерите също са различни: при поръчката имате възможност да направите своя избор от 0,7 м до 1 м. ширина и дължина до 25 м.

 

Предлагаме само качествено изработени подови настилки с нестандартни орнаменти и цветови тонове, така че да получите възможност за гъвкав избор за всеки индивидуален случай. Имаме модели с овални и ъглови геометрични фигури, пъстри нюанси и оригинални орнаменти. Отличават се с изключителна издръжливост и дълготрайност, запазвайки контрастните си цветове, дори и след многобройни третирания с почистващи препарати и агресивни въздействия.

 

Възползвайте се само сега от невероятните ценови предложения и огромния продуктов каталог, за да внесете неповторим уют и комфорт в дома си.

 

Защо да купите от Сarpetmax

 

Защото много внимателно подбираме стоките, предлагани в нашия интернет магазин, съблюдавайки за качествената изработка и възможно най-добрата цена. В същото време, избирайки нас, като обект от който да закупите подови настилки, вие получавате:

  • нови неупотребявани продукти;
  • професионално обслужване;
  • квалифицирани консултанти, съдействащи ви за правилната покупка напълно безплатно;
  • лесна за пазаруване платформа, позволяваща да закупите необходимите стоки, без да напускате комфорта на дома си;
  • онлайн магазин с огромно разнообразие;
  • изградена мрежа от физически магазини, където лично да отидете на място и да се докоснете до различните артикули и да усетите приятната атмосфера;
  • бързи доставки на посочения адрес;
  • тест период, в който да върнете или подмените артикула.

 

Това е само малка част от предимствата, които получавате, идвайки при нас, така че заповядайте още днес!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм