килими с геометрични фигури

Килимите са истинско бижу и гаранция за приятната атмосфера във всеки дом, както и съвършено допълнение в обзавеждането на офиса. Всеки, който си е закупил килим веднъж, оценява предимствата му и го приема за неотменна част от интериора. Подовото допълнение внася комфорт и топлина в дома, особено през студените зимни месеци. Поради голямото му търсене, на пазара се предлагат много модели с различни дизайни, материали, цветове и размери, които да паснат на всеки вкус. Един от дизайните, които винаги се търсят, е геометричният. С годините дизайнерите разнообразяват вида му с по-нестандартни форми и шарки, но основният стил и усещане не са се променили драстично.

 

Какво усещане носят геометричните фигури

 

Те носят усещане за подреденост и баланс. Правилните им форми и ъгли ни дават чувство на комфорт и съвършеност. Особено ако фигурите са подредени по йерархичен или симетричен вид, ще ви донесат хармонията, от която имате нужда. Дори да не се чувствате напрегнати, стресиращото ежедневие подсъзнателно се отразява на всеки. Един красив килим с геометрични фигури ще ви донесе спокойствие в края на деня и ще направи прибирането ви още по-приятно.

 

Как да ги съчетаем

 

Геометричните форми са ярък елемент в декорирането на интериора. Могат да бъдат подходящ акцент дори в обзавеждането и избора на мебели. Трудно се допълват с други наситени шарки, като карето или различни геометрични фигури. Най-сигурното съчетание е с изчистени мебели и декор, но винаги има изключения. Ето няколко добри идеи – можете да комбинирате килим с геометрични форми с:

  • едноцветни тапети или боя в същата цветова гама;
  • едноцветни тапети или боя в контрастен цвят;
  • мебели в същите шарки;
  • контрастен под (например със светъл ламинат или тъмен гранитогрес);
  • много деликатни фигури в ненатрапчиви тонове, които да допълнят основните мотиви на килима;
  • перде в същия цвят;
  • декоративни възглавнички със същата шарка.

 

Не приемайте геометричните фигури като предизвикателство, което се съчетава трудно, а като шанс да постигнете ефектна комбинация. Тя ще бъде акцентът в помещението и дава много възможности за импровизация. Гостите ви ще бъдат впечатлени от ефекта, особено ако заложите на съчетанието перде + килим в еднакви цветове или шарки.

 

Защо да купите онлайн от carpetmax.bg

 

Можете да се доверите на Карпетмакс като надежден търговец, от който да закупите килим за дома или офиса. Имаме утвърдено име, което клиентите познават, и дългогодишен опит. Познаваме вкуса на българските потребители и правим всичко възможно да им предоставим това, което търсят. В сътрудничество сме с най-добрите европейски и български фабрики за производство на подови настилки, тапети, врати, матраци и пердета. Цените ни са без аналог и имаме предложения за всеки джоб. Можете да разгледате стоките ни в онлайн сайта ни carpetmax.bg или на живо в най-удобния ви наш физически магазин. Предоставяме опция доставка до врата. Необходимо е само да направите поръчка и ние ще доставим продуктите експресно до вашия адрес. Разгледайте предложенията ни за килими с геометрични фигури и се възползвайте!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм