Платове за детски пердета

Детската стая не е просто място за сън. Това е личното пространство на всяко дете, където то играе, учи и си почива. То трябва да се чувства спокойно и комфортно в стаята си, за да я нарече своя. Малчуганите имат нужда от качествен сън и почивка, за да са заредени с енергия за учене и игри. Това важи с пълна сила особено сега, когато се върнаха в училище и имат уроци и домашни. Те трябва да са добре отпочинали и подготвени за предстоящите предизвикателства.

 

На всички ни е познато неприятното чувство, когато утринните лъчи проникнат през прозореца и блеснат директно в очите ни, нарушавайки съня ни. Затова е добре да гарантираме спокойната почивка на малките членове на семейството с качествено перде от CarpetMax.

 

Какви детски пердета предлагаме

 

Предлагаме както тънки, полупрозрачни пердета,  така и по-плътни. По този начин сами можете да изберете кой вариант е най-подходящ, взимайки предвид характеристиките и изложението на стаята. Всички детски завеси, които предлагаме, са в светли цветове, защото стаята на малчуганите не бива да е тъмна. Приглушените и тъмни цветове са много стилни и придават изтънченост на помещението, но не са подходящи за детската стая. Те биха потиснали детето – то ще стане по-лениво, със занижен тонус и настроение и по-малко енергия.

 

За неговата стая е добре да изберете светли завеси, които ще контролират навлизането на светлина в стаята, но без да я затъмняват. Дори напротив, оптически ще разширят помещението и ще направят интериора по-цветен и приятен, без да дразнят окото. Детските завеси, които предлагаме, са с:

  • бяла основа;
  • цветни картинки за акцент;
  • интересни персонажи от филми и приказки;
  • приятни материи;
  • ненатрапчиви дизайни.

 

На завесите са изобразени любимите герои и персонажи на децата, цветя, пеперуди, както и приятни флорални мотиви. В асортимента ни ще видите модели с Мечо Пух, Малкото Пони, Пепеляшка и други забавни дизайни. Имаме пердета както за момичета, така и за момчета.

 

Как да изберете детски завеси

 

Най-честата грешка, която родителите допускат, е да направят избор на детски завеси без да се консултират с децата. Водени от желанието си да изберат най-доброто, те често не се вслушват в желанието на малките. Все пак те са тези, които ще виждат пердетата всеки ден и ще живеят в това помещение, затова мнението им е от голямо значение. Вие може да считате, че дъщеря ви ще се влюби в модел на цветя, но тя да предпочита принцеси. Синът ви пък може да харесва Маккуин Светкавицата от филма „Колите“, а не Мики Маус. Вземете децата при обиколката на магазините и чуйте техните идеи. Гарантираме ви, че ще са много ентусиазирани и ще е истинска забава да избирате завеси за стаята им заедно.

 

Трябва да решите дали да закупите готови пердета, или такива по поръчка. Имайте предвид, че готовите завеси са по-евтини, но рядко пасват на размерите на помещението. Често срещан случай е да остане разстояние между прозореца и плата, което води до навлизане на излишна светлина, която да дразни детето. Пердетата, които ние предлагаме, се изработват по поръчка, за да паснат идеално на вашето търсене и размерите на стаята. Цените ни са изгодни, а качеството – високо. Платовете ни са с приятни материи и не предизвикват алергични реакции и дразнене на чувствителната детска кожа.

 

Защо да се доверите на CarpetMax

 

Можете да се доверите на КарпетМакс, защото сме търговец с дългогодишен опит и утвърдено име на пазара. Имаме голям асортимент от пердета с различни дизайни, подходящи за всяка стая, както и красиви детски модели. Можете да ги разгледате в магазините ни в цялата страна (София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Русе, Велико Търново), както и удобно и безопасно онлайн в сайта ни. Без значение кой вариант изберете, нашите специалисти са насреща, за да ви помогнат с избора и да ви насочат към най-подходящия модел за вашите нужди. Заповядайте още сега!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм