Подови плочки

Подовите плочки са силно търсена категория и на пазара се срещат все повече видове и модели. Има много фирми, които се конкурират и надпреварват по цена или асортимент. В един момент е неизбежно да не се зачудите как тогава да направите правилен избор. Какви подови плочки предлагаме ние, с какво ще ви спечелим и защо да се спрете на нас?

Какви видове ще откриете при нас

При нас ще откриете огромно разнообразие от подови плочки с всякакви цветове, цени и размери. Това е много издръжлива настилка, която не изисква почти никаква поддръжка. Все по-често се прилага в интериорния дизайн, тъй като придава изключително стилен вид на помещението. Често може да бъде забелязана в заведения, дискотеки и ресторанти. Няма ограничение къде да поставите подова плочка.

Какви цветови гами има

Имаме предложения от широка цветова гама, за да удовлетворим всяко потребителско търсене и нужда. Имаме практични модели в кафяво, бежово, сиво и бяло. За по-смелите сме предвидили и плочки в синьо, розово и черно. Любимите на клиентите ни модели са с декоративни шарки на флорални и геометрични мотиви, както и видове, имитиращи мрамор. Много добра идея е да изберете от последните и да ги съчетаете с изчистен модел. Така се акцентира на една зона или стена и се получава елегантна визия.

За какви помещения да се използват

Можете да ги сложите на пода във вашата:

  • баня;
  • кухня;
  • коридор;
  • тоалетна.


Могат да бъдат поставени както в дома, така и в офиса.

Повечето настилки не позволяват мокрене, в най-добрия случай издържат на умерена влага. Паркетът например би се раздул много бързо дори при почистване с твърде влажен парцал. Той не е подходящ за поставяне навън, защото не е издръжлив на агресивните атмосферни условия. При подовите плочки няма такива ограничения. Те са подходящи за всяко помещение и среда.

Защо да се доверите на Carpetmax.bg

Ние сме голяма търговска верига с 22-годишен опит на пазара. Познаваме вкуса на потребителите, вашия вкус, и винаги се стремим да разнообразяваме продуктовата си гама с нови предложения, които да разкрасят дома ви. Имаме предложения както за най-високите дизайнерски изисквания, така и за обикновения потребител. Цените ни се вписват във всеки бюджет и се стремим да ги държим ниски, за да се възползвате лесно от моделите, които предлагаме.

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм