Изтривалки

Намерени са 23 продукта в категория изтривалки

Страница 1 от 2

Изтривалките не служат само за изтриване на подметките на обувките. Те са първото нещо, което гостите ви виждат, влизайки в дома ви, и са възможност да направите добро впечатление. На пазара има много нови модели, не единствено изчистено черните или кафяви видове, които сме свикнали да виждаме. Те са чудесен начин не само да приветствате гостите си, но и да оставите мръсотията навън. С изтривалките лесно можете да поддържате хигиена и чистота на ниска цена. Има модели, които са предназначени за външна употреба, както и такива за домашна, които са идеални за банята.

 

Какви външни изтривалки предлагаме

 

Външните, или още познати като входни, изтривалки са идеални за полагане пред апартаменти, къщи и вили. Те са с добри характеристики и са произведени от плътни и издръжливи материали, които не се повреждат дори от външните атмосферни условия. В асортимента ни ще видите както стелки с изчистен дизайн и тъмни цветове, така и по-цветни и грабващи вниманието модели. Те са чудесен начин да впечатлите гостите си и да си създадете приятно настроение още преди да сте влезли в дома си. Можете да положите постелките пред входната врата или в коридора, още на входа на дома, за да почиствате обувките още с влизането си.

 

Предлагаме изтривалки от:

  • полипропилен;
  • PVC;
  • кокос;
  • разпенено PVC;
  • полипропилен в комбинация с гума;
  • гума.

 

Имаме стелки със следните дизайни:

  • с обли ъгли и меки приятни тонове;
  • класически изчистени визии в тъмни цветове за стилен вид;
  • цветни разпенени модели, които обират не само мръсотията, но и водата;
  • модел с фуги, през които да се процежда влагата.

 

Имаме различни размери: и по-малки като 40/60 см., и по-големи – 60/120 см. Цените са изключително изгодни и достъпни. Можете да закупите входна изтривалка както от физическите ни магазини, така и онлайн.

 

За какво служат изтривалките ни за баня

 

Това са модели, предназначени за вътрешно ползване, които са по-меки, от приятни материали, свежи цветове и са приятни на допир. Те служат за попиване на водата при къпане и мокрене на помещението. Улесняват почистването след душ и елиминират шанса за развитие на микроби и мухъл в помещението от излишна влага. Много по-приятно е след къпане да стъпите на меките стелки, вместо на студения под. Изтривалките са произведени от памук и не дразнят кожата, като същевременно абсорбират добре влагата. Имаме и пастелни цветове, и ярки свежи тонове. Размерът е универсален – 50/80 см. Можете дори да използвате постелката като елемент от интериора и да я съчетаете със завесите за банята или аксесоарите.

 

Как ние от CarpetMax помагаме на клиентите си

 

За нас е важно клиентите ни да останат доволни от покупката си. Това не включва само разплащане на касата и нашите усилия не приключват там. Важно е клиентът да е сигурен в избора си и да е останал удовлетворен от всяка стъпка при процеса. Затова се стараем да консултираме добре всеки, да го насочим към най-подходящия избор за неговите индивидуални нужди, да му съдействаме при монтажа на вратите и подовите настилки и да сме винаги на разположение дори и след покупката. Благодарение на старанието и усилията ни сме изградили стабилно име на пазара и българските потребители имат доверие на бранда КарпетМакс. Много хора, закупили веднъж от нас, поръчват и в бъдеще и ни препоръчват на приятелите си.

 

Винаги проучваме стоките, които обмисляме да предложим на потребителите, защото качеството е от водещо значение за удовлетвореност и доверие. Стоките ни са от европейски производители, работещи с водещи технологии и използващи само най-качествените суровини и материали. Цените ни са изгодни и с широк спектър – имаме варианти и за скромен бюджет, и за клиенти, търсещи луксозни решения. Изтривалките ни са от качествени материали, за да могат да ви служат години наред и да се радвате на красивия им вид. Можете да поръчате онлайн на CarpetMax.bg или да закупите на място във физическите ни магазини в цялата страна.

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм