Тапети имитация на камъни

Страница 1 от 1

Естественият камък е красиво интериорно решение, което внася елегантност в помещението. Въпреки че резултатът е много хубав, камъните са скъпи, а монтажът и поддръжката – трудни. Една много добра и ефектна алтернатива са тапетите, имитиращи камъни. В днешно време има иновативни технологии, чрез които може да бъде създаден всякакъв тип стенно покритие. Това дава широко поле за изява и производство на уникални модели тапети. Има вариации в цветовете, детайлите, релефа и плътността.

 

Какво представляват тапетите, имитиращи камък

 

Това са покрития за стена, които имитират естествените камъни във всички техни форми. Има предложения:

  • със ситни декоративни камъчета;
  • със средно големи фигури;
  • с големи мраморни плочи или визия тип каменен зид.

 

Можете да откриете всякакви варианти на дизайн, големина, цвят и дори релеф. Много интересни са имитиращите тапети с 3Д ефект, които биха превърнали стаята в райски кът. Можете да акцентирате върху даден детайл от помещението, да украсите една стена или цялата стая. 3D ефектът се доближава изключително много до реалистичния вид на камъните и със сигурност ще преобрази визията на всяко помещение. С този тип стенни покрития ще постигнете ефекта на дизайнерските интериорни проекти от списанията.

 

Когато правите избора си, обърнете специално внимание не само на основния цвят, но и на нюансите. Естественият камък е с равен тон и няма да изглежда различно, поставен на стената. Имитиращите тапети от своя страна обаче се влияят от слънцето, ъгъла на светлината и отблясъците. След като бъдат залепени могат да променят цвета си визуално в зависимост от гореспоменатите фактори.

 

Къде е подходящо да бъдат сложени

 

Тапетите, имитиращи камъни, най-добре открояват качествата си в:

  • хола;
  • спалнята;
  • коридора;
  • кухнята;
  • офиса;
  • обществени пространства.

 

Намират приложение в почти всяко помещение. Неслучайно слагаме хола на първо място, тъй като там имате най-голяма свобода за импровизации. В повечето случаи всекидневната е най-голямата стая в дома и можете да експериментирате, като изберете имитиращи тапети за две или повече стени. В коридора заложете на модели – имитация в кафявата и бежовата гама, които ще придадат топлота и уют и ще приветстват гостите ви. В спалнята и кухнята е добра идея да акцентирате върху дадена зона – комин, камина, над рамката на спалнята, до някоя мебел или за запълване на по-обширно празно пространство.

 

При избор на тапети, имитиращи камъни, с по-студените тонове ще постигнете професионална и изискана бизнес атмосфера в офиса си. Съветваме ви да ги комбинирате с килим или мокет в същия цвят. Можете да забележите сходни интериорни решения и в обществени пространства като заведения, ресторанти, барове и салони. Именно благодарение на предлаганото на пазара многообразие от цветове, тонове и големини на шарките, можете да сбъднете най-смелите си дизайнерски идеи без да харчите голяма сума.

 

Защо да закупите онлайн от КарпетМакс

 

Изберете CarpetMax, защото предлагаме голямо разнообразие от тапети, които да удовлетворят всяко потребителско търсене и вкус. В онлайн сайта ни carpetmax.bg можете да разгледате предложенията от редовния ни асортимент, които да поръчате бързо и лесно с експресна доставка до най-удобната за Вас точка.

 

Ако не откривате това, което търсите, или имате конкретна идея, можете да разгледате каталозите във физическите ни магазини. Нашите специалисти с радост ще ви консултират и ще направят поръчка на моделите, които изберете, от водещи европейски фабрики. Цените ни са конкурентни и са подходящи за всеки бюджет. Разгледайте многообразието ни от продукти и изберете от CarpetMax!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм