изкуствени треви

Страница 1 от 1

Няма никакво съмнение, че в нашия натоварен живот времето става все по-ценно, докато се стремим да жонглираме с всичките си отговорности. Изкуствената трева не се нуждае от косене, изисква минимална грижа и може да освободи много от така важното за всички ни време.

 

Къде може да се използва Изкуствена трева

 

Тя бива различни видове, които са подходящи за най-разнообразни дейности.

За училища и спортни зали
Специално проектирана за спорт, подходяща за игрални площи и зали, открити и закрити арени. С по-добра и приятна повърхност от бетонните и твърдите подове за игра. Не е необходимо да бъде огрявана от слънцето и поливана, както естествена.

За дома
Помислете за вашата тераса, веранда или двор, като това ще предаде с малко усилия свеж и уникален поглед към дом ви. Идеална и за децата, може да покриете с нея малка площ вкъщи – вътре или отвън, като по този начин да обособите мек кът за игри и забавления. А ако решите, възможно е да застелите и цяла стая така, както се поставя традиционен мокет или килим.

За бизнес и частни събития   
Бъдете оригинални и застелете вашия щанд на изложение, декорирайте сцена или ресторант за специален празник със синтетичната трева и накарайте вашите гости и посетители да се чувстват комфортно.

За заведения
Тази интересна подова настилка може да се сложи и на стената. Това е чудесна идея за локали и барове и ще направи мястото незабравимо и забавно за посещение.

Всъщност няма ограничения за това, което се допуска да направите с материала. Оставете въображението ви да ви води и да създадете нещо наистина забавно, уникално и удобно според нуждите ви.

 

Предимства на Изкуствената трева

 

Тъй като не е жива, можете да я инсталирате почити навсякъде, където пожелаете. Не се налага да я поливате или подстригвате, така че няма да е наложително да се полагат много усилия, за да изглежда страхотно и със сигурност ще бъде тема на разговор, когато имате гости.

  • Няма потребност от вода;
  • Не трябва да косите;
  • Без торове или пестициди;
  • Безопасно за деца и домашни любимци;
  • Ниска поддръжка;
  • Винаги изглежда зелена и свежа;
  • Може да бъде и синя или друг цвят.

 

Защо да пазарувате от СarpetMax

 

Ще ви предложим голямо разнообразие от различни видове модели и цветове на достъпни цени, които да закупите, както от някой от нашите магазини, така и да поръчате през нашия онлайн магазин.

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм