Магазин на колела

Заяви консултация и мостри
на посочен от теб адрес!

4.7
Оценка 4.7 от 5.0

Посещението се заплаща 50лв. (Сумата се приспада при направена покупка).
Услугата важи за София, Варна, Бургас, Плевен, Велико Търново и близките региони.
Попълвайки тази форма, гарантирам, че съм прочел и съм съгласен с общите условия на магазин Carpetmax.bg

Спести време и пари!
Магазинът на колела ще те посети!

Услугата важи за София,Варна, Бургас, Плевен, Велико Търново и близките региони.

Заяви посещение ЗАЯВИ ПОСЕЩЕНИЕ

Ще те посетим в удобно за теб време.

Заяви посещение

Отзиви от нашите доволни клиенти

на нашия магазин на колела

4.7
Оценка 4.7 от 5.0
Review 1 Review 2
Review 3 Review 4
Review 5 Review 6
Review 7 Review 8
Review 9

Често задавани въпроси

Какво значи мобилен магазин?

Мобилният магазин на CarpetMax е услуга, създадена изцяло за твое удобство! Включва посещение от квалифициран консултант, който в удобно за теб време ще посети твоя адрес и ще ти покаже мостри на подови настилки, врати и тапети. В удобството на своя дом ще можеш да разгледаш и избереш най-подходящите продукти за интериора ти! Мобилният консултант ще вземе размери и на момента ще ти предложи най-изгодната оферта с отстъпка от редовните цени в магазина. Попълни заявката за посещение и спести време и пари! Лесно, бързо, удобно!

Посещението обвързано ли е с покупка?

Посещението от мобилния магазин на CarpetMax не те обвръзва с покупка! Нашият консултант ще ти покаже мостри и ще ти помогне с избора на настилки, врати и/или тапети, като не си задължен да поръчаш. Нашата цел е да спестиш време и да направим избора ти лесен и удобен – необходимо е само да попълниш кратката ни заявката за посещение! Ще направим всичко възможно да ти предложим най-подходящите стоки, в които да се влюбиш!

Какви мостри можете да ми покажете?

Можем да ти покажем мостри на почти всички продукти от асортимента ни! Ще донесем в дома ти: 400 мостри на мокети, 200 мостри на PVC настилки, 300 мостри на ламинат, 1000 мостри на килими, трислоен паркет, изкуствена трева, врати, тапети, пердета и още!

Необходимо е само да попълниш заявката за посещение и ние ще се свържем с теб, за да отговорим на всички твои въпроси и да уговорим посещение в удобно за теб време!

Защо трябва да попълня заявката за посещение?

Нашата кратка заявката за посещение включва най-важната информация, която е необходима, за да се свържем с теб. Най-важно е да знаем твоя телефонен номер, за да ти се обадим и да уговорим детайлите. Препоръчително е да се попълнят и полетата за име, град, имейл и продуктите, от които се интересуваш. След като заявката пристигне при нас , ще получиш обаждане от наш представител, с когото да уговорите удобен за теб ден и час, в които да те посети наш мобилен консултант.

Как ще протече посещението?

Мобилният ни магазин ще те посети в деня и часа, в които сте се уговорили предварително, и наш консултант ще ти донесе мостри на всичко, от което се интересуваш. Ще вземе размери на помещението и ще ти предложи варианти за монтаж, както и допълнителни продукти като противоплъзгаща мрежа, подложка и первази. Ще ти изготви оферта за стоките, доставката и монтажа, като дори ще получиш отстъпка от редовните ни цени! Попълни формата ни за посещение сега и се възползвай от услугата ни!

Кога ще доставите поръчаната от мен стока?

Наш мобилен консултант ще те посети в удобни за теб ден и час, ще вземе размери на помещението, заедно ще изберете най-подходящия продукт и ще се уговорите кога е удобно за теб да го достави.

Какви са начините за плащане?

Начините, по които можеш да платиш за стоките и/или услугите, са:
  • в брой;
  • чрез дебитна/кредитна карта посредством ПОС терминал;
  • чрез банков превод по сметката на „Картекс П” АД:
    Банка: Райфайзенбанк България
    BIC: RZBBBGSF
    IBAN: BG28RZBB91551060444211

За кои градове е валидна услугата?

Услугата важи за София, Варна, Бургас, Плевен, Велико Търново и близките региони.Нашите мобилни консултанти могат да те посетят във всяка точка в рамките на тези градове. Предстои разрастване на услугата и разширяване на територията, която мобилният магазин покрива.

Спазваме стриктно мерките за защита от Covid-19 при консултация в дома ти!

На всички наши мобилни консултанти е проведен подробен инструктаж и обучение за спазването на мерките за защита и превенция на разпространението на Covid-19. Те ще обуят калцуни преди да влязат в дома ти и ще носят маска, която да прикрива плътно носа и устата. Гарантирано е спазването на минимум 2 метра дистанция. Бъди спокоен, всички необходими мерки ще бъдат спазени!

Кога ще получа цена за стоките и монтажа?

Получаваш оферта за стоките и монтажа (по желание) веднага, на място от нашия мобилен консултант! Той ще посети твоя адрес в удобно за теб време, ще вземе размери, заедно ще изберете най-подходящия продукт и веднага ще ти изготви оферта за стоките, доставката и монтажа. Не губиш време, всичко се случва на момента! Попълни заявката ни за посещение и се възползвай още сега!

Услугата важи за София, Варна, Бургас, Плевен, Велико Търново и близките региони.
Имаш още въпроси? Попълни формата и ние ще се свържем с теб до 24 часа.