Врати

Безопасността на всяко едно жилище, офис или магазин винаги е от значение, но желаем и подходящ дизайн на избрания продукт, който хармонично да се вписва в интериора на дома ни. В тази връзка, правилният подбор в никакъв случай не е маловажен и подлежи на внимателно обмисляне.

 

Какви врати да изберем

 

Външни врати – важен аспект е материалът. Съществуват дървени, мдф, метални и т.н. като съответно има и съществена разлика в цената. Последните са за предпочитане, защото те са и с по-добра степен на защитеност. Освен това могат да имат различни видове пълнеж във вътрешността си, тип пчелна пита, екструдирана пенополистиролова пяна или минерална вата. Това осигурява допълнителна шумо и топлоизолация. За да изглеждат добре вратите, могат да бъдат покрити с износоустойчиво ПВЦ фолио, прахово боядисани или ламиниран MDF в подходящ декор. Блиндираните врати са допълнително подсилени или оребрени, но и стойността им е по-висока.

 

Вътрешни врати – тук изборът от дизайни и декори е огромен. Крилата могат да бъдат изработени от перфорирано ПДЧ, панел от пчелна пита, покрита с HDF плоскост, както и конструкции от MDF плоскости здраво скрепени помежду си. Дори само един модел може да е представен в 8-9 варианта – плътен, остъклен в различна степен с прозрачно, матирано или цветно стъкло, като в добавка може да има и вградени иноксови профили. Покритията на вратите също биват много видове, най-евтините са от импрегнирана хартия, устойчива на надраскване. Има фолиа обработени по специален начин, което ги прави силно устойчиви на влага, светлина и битова химия. Те са удачни и за мокри помещения. Също така разнообразни фурнири имитиращи естествената дървесина, както и UV лакове във всевъзможни цветове.

 

Какво е добре да знаем за вратите

 

Независимо дали избирате входна или интериорна врата, има два параметъра, които трябва да съобразите:

  • Размери – дали съвпадат с тези на касата. Ширина на отвора и дебелина на зида;
  • Дирекция – подберете я така, че да няма проблеми при употреба. Ориентир са пантите, от която страна се намират, това е и посоката на отваряне. 

 

Защо да се доверите на CarpetMax

 

Защото сме най-предпочитаната марка в България и залагаме на качеството и достъпните цени. В онлайн магазина винаги ще откриете най-голямото разнообразие от стоки и богата функционалност за правилен и точен избор. Професионалните ни оператори винаги любезно ще Ви посрещнат и обслужат, помагайки да подберете само продуктите, които наистина ще съответстват на нуждите и условията Ви.

 

Отделно предоставяме най-изгодни търговски условия и бързи доставки в цялата страна, а периодичните ни промоционални кампании правят пазаруването още по интересно и вълнуващо! Заповядайте при нас дори още днес!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм