Подложки за ламинат

Купувайки ламиниран паркет, вие инвестирате немалко средства и бихте желали веднъж поставен, да не ви създава проблеми. Той обаче е настилка, която изисква периодична поддръжка. Въпреки това можете драстично да намалите грижите си, инвестирайки в една качествена подложка. Тя ще удължи значително живота му и ще фиксира ламелите. В следващите редове ще ви разкажем по-подробно какви са ползите от нея и как да направите правилен избор.

 

Каква подложка да сложим под ламинат?

 

Предлагаме ви две опции за подложки:

  • от разпенен полиетилен и
  • от екструдиран полистирен

 

Приложението им е за изолиране на прах и замърсявания, запазване на топлината в помещението и гарантиране на комфорта в дома. Голямо предимство е, че подложката ще прикрие леките неизгладени неравности по основата, позволявайки плътно прилепване на ламината при поставянето му.

 

Предлагаме подложки с дебелина 2 мм, 3 мм и 5 мм. Вариантите от разпенен полиетилен са по-евтини и достъпни като цена, но са по-тънки и по-слабо изолиращи. Ако търсите приложение в дома и помещения с по-малко трафик, можете да заложите на тях. За по-натоварени помещения препоръчваме моделите от екструдиран полистирен  XPS. Той е с по-високо качество и плътност, които гарантират безкомпромисна стабилност на настилката. Който и вариант да изберете, трябва да закупите подложка, която е малко по-малка от размера на ламелите, за да не се вижда по краищата.

 

Защо да поръчате от carpetmax.bg

 

Можете да ни се доверите като търговец с утвърдено име на пазара и години опит зад гърба си. Предлагаме всякакви настилки за дома, врати, тапети, матраци, килими и мокети, както и необходимите за приложението и употребата им аксесоари. Можете да се възползвате от предложенията в някой от 9-те ни магазина из цялата страна, както и чрез онлайн поръчка на сайта ни. Можем да извършим доставка до дома или удобен за вас адрес или да изберете опция за взимане от магазин, като в такъв случай доставката ще бъде безплатна. Разгледайте и се възползвайте от разнообразието ни от продукти!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм