Фототапети за стена

Страница 1 от 1

Фототапетите са един чудесен и бърз начин върху дадена стена да бъде отпечатан определен образ, пейзаж или друг вид графично изображение. Именно поради това те през последните години са толкова популярни и предпочитани. Нека разгледаме основните им предимства при употреба, предлаганите видове и дизайни както и къде са подходящи за употреба.

 

Защо да изберете фототапет

 

Защото те притежават някои неоспорими предимства, които не могат да бъдат предоставени от нито една друга тяхна алтернатива:

  • лесни са за почистване и лепене;
  • не избледняват и не губят цвета си с течение на времето;
  • в зависимост от графичното изображение, оказват влияние върху човешкото визуално възприятие;
  • позволяват прикриване на даден дефект по стената.

 

Дизайни и видове

 

Отделните разновидности при нас са изключително разнообразни и покриват най-честите и не само претенциозни изисквания. При нас са достъпни най-съвременните и модерни 3д варианти на цветя, камъни, градове, животни, пейзажи и какво ли още не. Заповядайте в специализираната ни категория и разгледайте достъпните решения, а при нужда от помощ, задължително се свържете с нас!

 

Размери

 

Параметрите покриват повечето типови стенни параметри в стандартните жилищни сгради. Достъпни са както портретни, така и пейзажни модели, а параметрите им наистина варират в доста широки граници.

 

За кои стаи са подходящи

 

Годни са за употреба в почти всички помещения от дома, като детската стая, спалня, хол и т.н. Не са удачни за употреба в банята и изобщо във влажна среда. Предлагат се специални модели на детски анимационни герои, харесвани от всички деца по света и доста декоративни, абстрактни и оригинални изображения. Те ще подхождат, както в спалнята или хола, така и в друго помещение, а също има варианти и за врата, с подходящата форма.

 

Лепене

 

Ако се предположи, че вече сте направили своя избор на фототапет, то значи предстои неговото лепене. Сега сте изправени пред дилема дали да потърсите специалист или да се заемете сами с майсторлъка?! Всъщност, процедурата не е никак сложна и бихте могли да се справите и самостоятелно, само ако се придържате към някои тънкости, които ще споделим сега.

 

На първо място е нужно да подберете правилното лепило. Поради различните разновидности на отделните стенни тапети, се предлагат и разновидности на лепилата. Вземете препоръчаното от производителя лепило, за да сте сигурни, че то ще прихване добре. Съветваме Ви също да следвате инструкциите на производителя по залепването и добре да почистите повърхността от мръсотията и маслените наслоявания, ако има такива.

 

Заповядайте в онлайн магазин CarpetMax, където Ви очаква пълноценна гама от всевъзможни варианти и предложения на евтини цени с гарантирано високо качество на изработката. Очакваме Ви!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм