Фототапети

Намерени са 106 продукта в категория Фототапети

Омръзнало ви е вече еднообразното оформление на стаите и искате да направите бърза промяна на изгодна цена? Честито, вече има решение на проблема и това са фототапетите. Огромни платна с всякакви невероятни реалистични фонове и картинки, залепващи се на стената и внасящи много свежест в помещението.

Фототапетите отново на мода

С разширяването на асортимента от различни фонови стенни покрития, тези огромни платна отново се върнаха на мода и то с пълна сила, поради лекотата на употребата и достъпните цени. Те са изключително дълготрайни и само за броени часове можете да преобразите напълно стената, прилагайки ѝ невероятен пейзаж, имитация на неизмазана тухла, различни герои от детските филми и какво ли още не.

Как се поставят

Преди да пристъпите към полагането е необходимо да се снабдите с нужните за правилното изпълнение инструменти, като:

  • рулетка, линия молив;
  • канцеларски нож;
  • шпатула за приглаждане;
  • четка за нанасяне на лепилото;
  • стълба;
  • сух парцал за отстраняване на излишното лепило.

Основата трябва да е изключително гладка и ако има дефекти, като пукнатини предварително да се замажат. На следващия етап се извършва грундиране с дълбоко проникване. След почистването на третираната повърхност се преминава към подготовката на залепващата смес. Тук се действа според инструкциите на производителя. Нанася се само върху стенната основа и полагането започва от долния десен ъгъл. Препоръчва се за максимално плътно прилепване да се използва пластмасовата шпатула или чисто мече за боядисване, с което се отстранява излишния материал и остатъчния въздух.

За къде са подходящи

Подходящи са за приложение във всяко помещение от дома - детска стая, хол, дневна и трапезария, важно е влажността да не е висока. За получаването на добър краен ефект, фонът трябва перфектно да се вписва с обзавеждането, а полагането да е извършено внимателно.

Защо от онлайн магазин Сarpetmax

Отличаваме се с предлаганите качествени стоки, професионално обслужване, краткосрочни доставки и огромна верига физически магазини, където да усетите приятната атмосфера лично, така че заповядайте!

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“. РАЗБРАХ НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Ads by Adwise.bg