Тапети с естествен декор

Предлагаме хиляди модели тапети с различни шарки и дизайни. Тези с естествен декор са оригинална категория, която съвместява хармонията на природата с модерното обзавеждане в дома и офиса. Несъмнено техните дизайни впечатляват не само клиентите, но и дизайнерите.

 

Видове декор

 

При нас ще откриете модели, имитиращи:

  • дърво;
  • камък;
  • мрамор.

 

Ще бъдете изненадани колко хармонично стоят на стената. Създават много спокойна и предразполагаща атмосфера, пресъздавайки природни декори, а всеки се е убеждавал в успокояващите свойства на природата и красивите пейзажи. Това е един много лесен начин да релаксирате и да се разтоварите от напрежението в края на деня. Дървото създава топлота и уют благодарение на цветовите си тонове, а камъкът и мраморът придават истински стил и елегантност на мебелите и обзавеждането. Дори на пръв поглед тапетът да изглежда обикновен, със сигурност ще промените мнението си, щом видите финалната визия на помещението.

 

Модерно решение

 

Предложенията с естествен декор дават голяма свобода при комбинациите и възможност за импровизации. Вижте някои от идеите за съчетание на Карпетмакс.

 

В големи и обширни помещения

Моделите с имитация на естествен декор разкриват най-добре пълната си красота в просторни и светли помещения, където шарката им се откроява. Най-добро изпълнение би се получило в една обширна всекидневна, където можете да съчетаете тапет с имитация на дърво и по-изчистен вид в кафява и бежова гама; мрамор-с много светли или много тъмни тонове или камъни-със светло сини или зелени тапети. Така ще се пренесете в едно райско кътче от природата.

 

В комбинация с фототапет

При правилното съчетание на тоновете на един красив фототапет с пейзаж с тези на тапетите с естествен декор, можете да пренесете речния поток, гората и множество други природни гледки в дома си! Възможностите и полето за импровизация са безкрайни. Всичко е въпрос на сполучливо съчетание и хармония в комбинацията на нюанси между отделните модели. Можете да обособите дадена зона в една от стаите като място за почивка и релакс и да приложите тази интериорна идея там.

 

Само една стена

Интересно решение е да покриете само една от стените в помещението, като оставите другите по-изчистени (с боя или едноцветни тапети). Въпросната стена може да е срещу дивана в хола, до къта за игра в детската стая или зад рамката на спалнята. Така се насочва вниманието към тази страна, върху която погледът попада най-често и се създава изключително стилна атмосфера. Можете да приложите идеята и само върху една зона от стаята-камина, около секция/шкаф, под часовника, стените, обхождащи комина и т.н.

 

Вземете още сега от Карпетмакс

 

Разгледайте предложенията ни за тапети с естествен декор и освежете дома си сега. Модели с всякакви шарки, цветове, материал и дизайн. Бърза и лесна онлайн поръчка на carpetmax.bg, експресна доставка до най-удобния за вас адрес и качествено обслужване в магазините ни.

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм