арт килими

Страница 1 от 2

Килимите са незаменим аксесоар за интериорния дизайн. Те могат да променят изцяло атмосферата в едно помещение-както у дома, така и в офиса. На пазара съществува огромно разнообразие от материали, размери и шарки. Избирайки килими за дома, повечето хора търсят по-изчистен стил и пастелни тонове, които да паснат на мебелите и обзавеждането им. Но има отделна категория арт (артистични) килими, които са истинско бижу за всяко едно помещение. Те съчетават дръзки форми и ярки цветове и освежават чувствено стаята.

 

Как да изберем правилния арт килим?

 

Много е важно дали ще бъде поставен у дома, или в офиса.

Ако сте харесали арт килим и се чудите в коя стая от къщата/апартамента да го сложите, то холът е перфектния вариант!  По-светлите модели могат да бъдат използвани и за коридора. Така гостите ще бъдат очаровани, влизайки в дома Ви. Ако сте решили да промените атмосферата в офиса, то се замислете какъв стил целите да постигнете.

  • Ако стремежът Ви е да създадете усещане за класа и професионализъм, акцентирайте върху модел, имитиращ природни шарки (мрамор, дърво, камък), симетрични форми и цветове като синьо, пастелно зелено и бордо. Те предразполагат колегите Ви да се чувстват стимулирани и да вършат работата си организирано. На партньорите Ви пък подсказват, че сте сериозен съюзник и могат да Ви се доверят.
  • За авангардна и модерна визия, създаваща творческа, вдъхновяваща среда, смело разгледайте предложенията ни с дръзки несиметрични форми, ярки цветове и нестандартни шарки. Те провокират въображението и остават в съзнанието. Цветовете им изострят сетивата и създават перфектна среда за творене и свежи идеи.

 

Кои цветове биха подхождали най-много на помещението?

 

По-широките и добре осветени помещения дават шанс на вашата придобивка да покаже целия си блясък. Холът в повечето домове е с най-голяма площ и дава повече пространство за експериментиране и изпробване на нови визии. Ако имате светли мебели или стени, то не се колебайте, а опитайте една по-дръзка визия с арт килим.  Заседателната зала пък е най-добрият вариант за офис помещение, в което да бъде поставена такава настилка.


В мрачни и тесни стаи цветовете не могат да се откроят и губят своя блясък. Ако все пак сте решили да добавите един смел акцент, заложете на по-малък размери килими и задължително съобразете обзавеждането. Правилото е едно: експериментирайте!

 

Защо да купите от КарпетМакс?

 

Ние сме най-големият търговец на подови настилки и килими в България. Това, което ни отличава, е многообразието-хиляди модели на отлични цени! Потребителите ни се доверяват, защото срещат професионално отношение и подход към всяко свое желание. Нашите специалисти са винаги готови да Ви предоставят съвети  и препоръки за дома, съобразявайки личните Ви нужди и бюджет. Сред многообразието ни от стоки пък ще откриете всичко, което търсите, и не само! Няма как да не се влюбите в шарките на килимите и мокетите ни или да не се замислите дали нямате нужда от освежаване на спалнята с нови тапети. Всеки клиент, пазарувал от нас, остава очарован от качеството и цената на продуктите ни. Но ние не приемаме това за даденост, а постоянно се стремим да се развиваме и подобряваме, за да отговорим на Вашите желания!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм