мокети

 
 
 
Намерени са 252 продукта в категория Мокети

Дебелите подови настилки към момента са изключително предпочитани за домовете, тъй като на първо място покриват цялото пространство и на второ имат страхотни шумо- и топло-изолационни свойства. И най-вече не изглеждат евтино.

 

Кога е подходящо да изберем мокетите

 

Ако искате да направите бърза подова шумо- и топло-изолация и едновременно да придадете уют и топлина в помещението, този вариант е чудесно решение за целта. В същото време е напълно безопасен за здравето: не отделя вредни за човека вещества, не причинява алергии. Във въздуха се носи два пъти по-малко прах, отколкото в другите подобни стаи. Което го прави идеален избор и за хотели.

От друга страна, настилката е много приятна за докосване и създава усещане за топлина и комфорт. Тя е страхотно решение за зимните студени месеци, а разнообразието от цветови варианти ви позволява да изберете най-подходящия за условията ви, така че перфектно да се хармонизира с останалото обзавеждане на вашата спалня, детска стая, хол, или трапезария.

 

Плюсове на мокетите

 

Изброените по-горе предимства са само малка част от списъка с положителни качества на това покритие, така че нека разгледаме и останалите бонуси, които ще получите, в случай, че го изберете за употреба:

  • отлична шумоизолация;
  • пестене на енергия;
  • сигурност;
  • устойчивост на износване;
  • лекота на полагане;
  • антиалергични свойства;
  • високи декоративни особености.

 

Освен това, не се мачка под въздействието на тежките мебели, в процеса на експлоатация не губи цвета, дълго време запазва красивия си външен вид и добра форма. За разлика от плочките или ламината, лесно се разстеля и също така лесно се сменя.

 

Видове мокети

 

По технология на изготвяне, в днешно време на пазара могат да бъдат срещнати четири типа - тъкани, иглонабити, флокирани и тъфтингови. По топлинни качества са два вида: еднослойни и двуслойни. В първия случай имаме плътна синтетична тъкан, изтъкана от дебели влакна, в долната си част покрита със слой латекс. Във втория вариант имаме допълнителен слой латекс.

 

Защо да пазарувате от Сarpetmax

 

Защото само при нас ще получите евтини и качествени стоки на атрактивни цени и за изключително кратък период поръчката ще ви бъде доставена. Професионалните ни оператори с радост ще помогнат за правилния подбор на необходимите за конкретния случай продукти. Поръчайте през онлайн магазина ни или заповядайте в някой от търговските ни обекти, намиращи се в големите градове на България, където ще получите топло посрещане, индивидуално внимание и професионално обслужване.

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм