Стъпка 1

Посещение на твой адрес

„Магазин на колела“ е единствена по рода си услуга, която води магазина в твоя дом. Забрави за обикалянето и струпването на хора и за разминаването между онлайн снимки и реални продукти! Ще ти покажем пълната си гама от мостри на мокет, ламинат, PVC настилки, килими, трислоен паркет, изкуствена трева, врати, тапети, пердета и още!

В удобството на своя дом ще можеш да сравниш и избереш най-подходящия продукт, който да подхожда на стените и мебелите ти! Мобилният ни консултант ще ти съдейства, за да направиш перфектния избор!

Заяви посещение
Стъпка 2

Избор от над 2000 мостри

Нашият мобилен консултант ще ти покаже мостри на почти всички продукти от асортимента ни! Ще донесем в дома ти: 400 мостри на мокети, 200 мостри на PVC настилки, 300 мостри на ламинат, 1000 мостри на килими, трислоен паркет, изкуствена трева, врати, тапети, пердета и още!

Необходимо е само да попълниш заявката за посещение и ние ще се свържем с теб, за да отговорим на всички твои въпроси и да уговорим посещение в удобно за теб време!

Заяви посещение
Стъпка 3

Взимане на размери

Консултантът от магазина на колела ще направи професионално замерване на помещенията, взимайки предвид особеностите на основата, наклона и неравностите. Ще ти предложи варианти за монтаж с минимално количество фира и най-бързо и качествено изпълнение! Получаваш гаранция за извършената услуга и най-изгодната цена на пазара!

Заяви посещение
Стъпка 4

Oферта на момента

Не се налага да чакаш - още на място ще получиш подробна оферта, включваща цените на продуктите, аксесоарите (подложки, первази и др.) и услугите, които си избрал с помощта на мобилния консултант. Ще ти предложи и алтернативни варианти, отговарящи на твоя бюджет. Ценим твоето време и няма да те караме да чакаш с дни за изготвяне на оферта. Всичко се случва на момента, имаш възможност да питаш и да получиш разяснение на място от консултанта!

Заяви посещение