Обков за интериорни врати

Вътрешните врати са част от обзавеждането, на която човек не обръща специално внимание при пръв поглед, но подсъзнателно влияят силно върху общия вид на помещението и на целия дом. Красивите модели обкови са перфектно интериорно допълнение и подобряват дизайна чувствено. Бижуто на всяка врата е нейната дръжка. Въпреки малките си размери, този елемент е акцентът и красотата на всяка една врата. В следващите редове ще Ви насочим как да го подберете правилно.

 

Как да изберем удобни дръжки за врати

 

Важно е дръжката да не е само красива, но и удобна, тъй като ще я натискате безброй пъти при преминаване от едно помещение в друго. Най-добре е да разгледате предложенията на обков на живо, за да сте уверени коя дръжка пасва най-добре на ръката Ви.

 

При нас ще откриете дръжки:

  • с правоъгълна и отсечена форма;
  • с по-изразена извивка тип „дъга“;
  • плоски с изравнени ръбове;
  • в ретро стил с орнаменти;
  • с леки хармонични извивки.

 

Имаме както лъскави дръжки, така и матови модели в ретро, класически и модерен стил. Всеки вид има няколко опции за цвят, за да допълните по най-стилен начин общата визия. Можете да разгледате предложенията ни онлайн и да заповядате в най-удобния Ви наш магазин, за да ги тествате и да сте уверени кое е подходящо за дома Ви.

 

Механизми за заключване на интериорни врати

 

В зависимост за кое помещение ще служи вратата, както и какво е най-удобно лично за Вас, можете да изберете между три типа заключване:

  • обикновено;
  • секретно;
  • WC.

 

Те също се предлагат в различни цветове, за да избирате спрямо нуждите си. Можете да купите която и да е брава и да я комбинирате с желания тип розетка. Така получавате уникална конфигурация по Ваш избор.

 

Доверете се на Carpetmax.bg

 

Изберете Карпетмакс, защото винаги се стремим да предоставим всичко необходимо за дома-не само оригинални видове обков, но и стоки от всяка продуктова категория. При нас ще получите безплатна експертна консултация и съвети. Можете спокойно да обсъдите със специалистите ни какво търсите и да научите за характеристиките на всеки продукт, както и да получите препоръки. Ако се затруднявате с монтирането на вратата, отново можете да разчитате на нас! Нашите професионалисти могат да вземат мерки на място, да демонтират стара и да поставят нова врата. Не се колебайте, а се уверете в предимствата ни още сега.

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм