За дома

Пролетно почистване - миещи се тапети 22 април 2020

С настъпването на пролетта природата се събужда със свежи сили за нов живот. Ние също искаме да внесем тази свежест и хармония в дома, като направим основно пролетно почистване. Един от начините е като сменим тапетите в стаята. Ще ви разкажем повече за миещите се тапети.

прочетете цялата статия
Как се почиства килим 01 април 2020

Килимът е уникално интериорно допълнение, защото може да преобрази дома или офиса за малко пари. За да запази красотата и качествата си възможно най-дълго, килимът изисква редовна поддръжка и почистване. В тази статия ще ви разкрием някои грешки при поддръжката на килимите и трикове за лесното им почистване.

прочетете цялата статия
Как се чисти ламиниран паркет 11 март 2020

През последните години ламинираният паркет прогресивно качва позициите си на пазара. С ниската си цена и лесен монтаж, той може да се срещне в почти всеки дом. Поддръжката и почистването на ламината не са трудни задачи. С минимални усилия можете да го съхраните в първоначалния му вид и да го използвате години наред.

прочетете цялата статия
Наръчник за интериорните врати 16 януари 2020

С всички предложения на пазара несъмнено е трудно да се направи най-добрият избор при покупката на интериорна врата. Вижте кои са най-важните особености, които трябва да знаете за вътрешните врати!

прочетете цялата статия
Какъв килим да изберем за дома, ако имаме деца и домашни любимци 29 октомври 2019

Когато децата се съберат с домашния любимец, домът няма как да остане чист и подреден. Най-много страдат килимите. Тъй като те лесно задържат косми, миризми и замърсявания, поддръжката се превръща в кошмар. Не се притеснявайте, ще ви разкрием малки тайни как лесно да се справите с това предизвикателство!

прочетете цялата статия
Какъв материал е подходящ за входна врата 16 октомври 2019

Входната врата е първото нещо, което гостите и приятелите виждат, идвайки в дома ни. При качественa изработка, лесно могат да се изолират дразнещите външни шумове и да се задържи топлината вътре в помещението.  И най-важното е, че пази дома и близките ни от злонамерени действия и кражби. Всеки иска да се отдаде на пълноценна почивка и да е уверен, че най-ценните му хора са защитени.

прочетете цялата статия
Какви тапети да изберем спрямо пространството? 17 септември 2019

При обзавеждането на едно помещение тапетите играят огромна роля за атмосферата, която ще придобие стаята. Те могат както да разширят стаята визуално, така и да я стеснят. Може да се създаде усещане за топлота, уют и атмосфера за почивка, но и да се провокира напрежение и чувство на студенина. Затова преди да се пристъпи към покупка е много важно да се съобразят размерите и типа на стаята, която ще се облепя, както и ефектът, който се цели да бъде постигнат.

прочетете цялата статия
Що е то винилов тапет? 21 юни 2019

Ако преди години не можеше и дума да става за миене и почистване на тапетите, то днес това е напълно възможно, благодарение на съвременните винилови решения. В настоящия ни материал подробно ще разгледаме техните характеристики и как правилно да ги използвате.

прочетете цялата статия
Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм