Подови плочки Дърво

Полагането на подови плочки може да бъде голям проект и инвестиция, която си заслужава, особено ако планирате да покриете цяла стая, като кухнята или всекидневната. Независимо дали търсите по-тесен вид, или широк със стандартен размер, със сигурност ще намерите модела, който ще преобрази дома ви. Настилките с дизайн, имитиращ дърво, са винаги актуални и изключително стилни.

 

Защо да изберем подови плочки имитация на дърво

 

Тези модели заемат основно място в нашите колекции. Те имитират декорите на настилките от истинска дървесина. Създават топла и уютна атмосфера в дома, като го правят по-комфортен както за вас, така и за гостите ви. Избирайки плочки с имитация на дърво, вие се възползвате едновременно от красивите природни декори на естественото дърво и от несравнимите характеристики и стабилност на гранитогреса.

 

Те имат няколко характеристики, които ги правят по-издръжливи и предпочитани от ламината или трислойния паркет. Създават модерен и изчистен естетически вид на помещението, в което са поставени, като същевременно са много по-издръжливи от други подови настилки.

 

Когато избирате подови плочки, вие си спестявате много евентуални проблеми. Избягвате например:

 • раздуване на ламелите от проникнала влага;
 • напукване на дъските;
 • прогниване на дървото;
 • трудно почистване и поддръжка;
 • честа подмяна поради възникнали дефекти;
 • скърцане и разместване;
 • изтъркване на покритието;
 • наелектризиране и натрупване на статично електричество.

 

Тази настилка е не само визуално атрактивна и ефектна, но и изключително издръжлива. Веднъж поставена, ще ви служи вечно.

 

Предимства

 

Ако все още не сме ви убедили, че подовите плочки са изключително изгодна и издръжлива настилка, сме подготвили няколко точки с водещите им предимства.

 • те са „вечни“ – при правилен монтаж няма да ви създадат никакви проблеми години наред;
 • поддържат се изключително лесно – необходимо е само почистване на повърхността от прах и замърсявания, като те се отстраняват изключително лесно; настилката не задържа мръсотия, както мокетът например;
 • издържат на влага, топлина, студ, вятър и интензивно натоварване;
 • не скърцат, не се разместват и не се чупят;
 • изглеждат изключително добре визуално и правят помещението изискано и стилно.

 

Декорът с имитация на дърво е силно търсен от клиентите. Можете да видите негови успешни приложения в редица дизайнерски проекти за интериора на домове и вили. В забързаното ежедневие, което водим, всеки от нас се стреми да оптимизира времето си. Именно в такива случаи подовите плочки печелят потребителите, тъй като не отнемат време – нито за поддръжка, нито за повторни ремонти и корекции. Необходимо е само да отделите повече внимание за монтажа им, след което ще ви се отплатят с качество и издръжливост години наред.

 

Изберете от КарпетМакс

 

При нас ще откриете голямо разнообразие от подови плочки с имитация на дърво на високо качество и добри цени. Можете да ги разгледате онлайн в сайта ни carpetmax.bg, както и в магазините ни из цялата страна. Независимо от вида и стила, които търсите, нашите консултанти с радост ще ви съдействат с избора и ще ви помогнат да намерите идеалния модел за вашия дом. Ще получите и съвети за монтажа на настилката, за да постигнете идеален резултат. Можете да филтрирате по цвят, размер и цена. Изберете красиви и трайни подови плочки с имитация на дърво и подарете качество на дома си!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм