Плащане

ЦЕНИ И НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ 

Всички цени на стоките в електронния магазин са в български лева. Обявените цени на стоките са окончателни, важат за деня на поръчката и са с включен ДДС. Цената на отделните предлагани стоки е поставена непосредствено до снимката на съответната стока.

 

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

1.   Чрез банков превод: 

При плащане чрез банков превод Клиентът трябва да нареди плащането по следната сметка на „Картекс П” АД:

Банка: Райфайзенбанк България

BIC: RZBBBGSF

IBAN: BG28RZBB91551060444211

В платежното нареждане трябва да се посочи номера на поръчката, датата, на която е направена, поръчаните стоки и общата дължима сума.

2.    Чрез дебитна/кредитна карта, посредством виртуален ПОС терминал (on-line разплащане):

а)  Банковите карти, с които можете да направите on-line разплащане, са с брандове Борика, MasterCard и Visa. Необходимо е да се уверите, че Вашата карта е отворена за транзакции в Интернет.
б)  Максималната сума за транзакция е 15 000 лева.
 
ВАЖНО:   „Картекс П” АД НЕ събира картови данни и като търговец няма достъп до тях. Достъп до картовите данни има единствено обслужващата ни банка.
Транзакционната валута (тази която се въвежда в платежната страница при покупка) е български лев. При плащане с карта чрез виртуален ПОС терминал Клиентът депозира сума, равна на стойността на направената поръчка. След като транзакцията на депозита бъде потвърдена, се доставят поръчаните стоки и услуги.

3.    Чрез наложен платеж (плащане при доставянето на стоката):

При избор за заплащане на цената при доставка (наложен платеж), клиентът заплаща обявената дължима сума към момента на покупката на куриера, извършил доставката.

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм