PVC плоскости

Подовите настилки са доста разпространени у нас, а разнообразието им е голямо, давайки гъвкавост на потребителя да реализира дори и най-нестандартните си желания, относно интериорния проект на помещението. Сред разновидностите, често се срещат и pvc tile плочките, за които ще поговорим по-долу.

 

Какво е PVC

 

Poly Vinyl Chloride (PVC) плочките често се използват за покритие на пода. Благодарение на малкия си размер, (30х30 см, 45,5х45,5 см и т.н.), те лесно могат да се подменят индивидуално при повреда (при условие, че са запазени резервни). Също така високата им износоустойчивост ги прави предпочитан продукт за много обществени и части терени. 


Изработени са от композитна пластмаса и фибри, позволяващи производството на тънки и доста твърди настилки. Основните предимства на панелите се крият в ниската цена, лесната подмяна на отделни компоненти, както и факта, че се поставят за много кратко време, без опасност да се повредят стените. От друга страна се характеризират с това, че след пълното им полагане не се виждат никакви фуги и покритието изглежда, като едно цяло.

 
Предлага се изключително разнообразие от имитации на дърво и различните му светли и тъмни нюанси, керамика, гранит, както и цветови тонове за пълно съвпадение към различните интериорни проекти.

 

За какви помещения е добре да се използва

 

Приложението им може да бъде много разнообразно, като например от помещения с висока натовареност на трафика, до къщи, домове, вили, хотели и офиси. Те са чудесно решение за:

  • коридора;
  • банята;
  • хола;
  • спалнята;
  • кухнята.

 

Класът на износоустойчивост този тип панели достига от 31 до 43, което ги прави подходящи за полагане и в обществени сгради и зали. Необходимо е основата да е твърда, равна и с фино покритие, за да може настилката да приляга плътно, без излишни движения. По-ниският клас е предназначен за обикновените домакински стаи, където живеят 3-4-5 души максимум, без оказване на голям натиск върху пода.

 

Защо да се доверим на СarpetMax

 

Защото, пазарувайки от нас залагате на качеството, а изгодната покупка се дължи на конкурентните ни цени. Всички стоки са подредени по категории за по-добра ориентация сред разновидностите, а подробните ни описания ще ви подготвят предварително за правилната покупка.

В случай на затруднения се посъветвайте с професионалните и любезни консултанти, които с радост ще съдействат във всяка ситуация по избора, работата с уеб-базираната платформа и доставките.

Не обичате да пазарувате онлайн? Посетете някой от физическите магазини за да видите и почувствате продуктите лично, а приятната атмосфера и топло посрещане ще ви накарат да се върнете отново, така че заповядайте!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм