За нас

Кои сме ние

Основана през 1996 г., "Картекс П" АД стартира дейността си предимно с търговия на подови настилки, а днес след 20 годишно пазарно присъствие вече е със 70% пазарен дял на местно ниво. Осигурява на годишна база над 2 000 000 кв. м настилки за административни, частни и корпоративни сгради и разполага с верига от 9 физически магазина в 7 големи града на България, покриващи обща площ от над 18 000 кв. м.

CarpetMax България предоставя богата гама от разнообразни видове подови облицовки, като ламинат, килими, пътеки, мокети, PVC продукти. В допълнение може да предложи гама от тапети, аксесоари и интериорни врати, създадени от първокачествени материали и чрез използването на съвременни производствени технологични процеси и машини.

Каква е нашата цел

Мисията ни е да помогнем в създаването на дома, за който мечтаете и то на атрактивни цени с гаранция за качество. Имаме за цел да създадем място, където да намерите всичко за комфорта, осигурявайки си спокойствието и уюта, предоставяйки ви най-изгодните условия за пазаруване, като:

  • професионално обслужване и консултанти, които с радост ще отговорят на всяко запитване;
  • изключително качествени продукти;
  • цени без аналог;
  • възможност за тестване и при нужда от връщане на закупената стока в срок от 7 дни след получаването й;
  • възможност за проверка на пратката, преди да я платите.

Както виждате, постарахме се да осигурим възможно най-добрите условия за вас и семейството, така че заповядайте.

Как помагаме на хората

Предлагайки първокачествени стоки на атрактивни цени, помагаме на всяко семейство да осигури комфорта и уюта в дома си, без значение от това с какви финансови средства разполага. При нас има, както бюджетни, така и скъпи и луксозни решения, отличаващи се по размери, цветове и материали на изработката.

От друга страна, дългогодишната практика в областта ни направи професионалисти и вече можем да използваме тези си знания за да ви помогнем да подсигурите комфортните подови настилки в дома, офиса, вилата или хотела, така че заповядайте!

Защо да изберат нас

Защото сме доказал се коректен ритейлър на отрасловия пазар, предлагайки изключително изгодни условия, качествени продукти, професионализъм на високо ниво и експресни доставки в цялата страна.

Имате на разположение и верига от физически магазини, където да отидете и да закупите нужните стоки на момента, както и да почувствате качеството на предлаганите артикули. Заповядайте още днес!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм