За дома

Как да си изберем интериорни врати
Как да си изберем интериорни врати 26 Януари 2017

Когато започнете да проектирате новият си дом или пък сте решили да направите основен ремонт на сегашното си жилище, ще установите, че има голямо разнообразие от различни типове вътрешни врати.

прочетете цялата статия
Какво е добре да знаем за ламината
Какво е добре да знаем за ламината 24 Януари 2017

На вид и усещане висококачествените ламинирани подове са почти неразличими от истинското дърво. За разлика от паркета обаче, те не са направени от масивно дърво и все пак ламинатът се прави предимно от дървесина, с други думи, от естествена суровина.

прочетете цялата статия
Как да изберем килим за детската стая
Как да изберем килим за детската стая 06 Януари 2017

Килимът става задължителен атрибут в детската стая в момента, в който детето започне да пълзи. Ще омекотява ударите при премятанията му, запазва топъл пода и в същото време създава шумо-изолация. От друга страна внася уют в помещението, така че не бива да го пренебрегваме. Нека видим какво да съблюдаваме при избора и от къде е изгодно да си го купим? 

прочетете цялата статия
Как да отстраня стар мокет
Как да отстраня стар мокет 06 Януари 2017

Независимо дали искате да смените мокета у дома с нов или смятате да модернизирате визиятa с ламинат например, можете да спестите малко пари, като сами остраните старата подова настилка. Повечето специалисти ще ви таксуват на квадратен метър и ако площта е голяма, това може да се окаже доста сериозна инвестиция. Затова по-долу ще опишем как можете да се справите сами в няколко стъпки:

прочетете цялата статия
Какво е добре да знаем при прането на килими
Какво е добре да знаем при прането на килими 03 Август 2016

Лятото е сезона за пране на килими.  Времето е топло и всичко съхне много бързо. Тук ще ви дадем няколко практични съвета как да изперете килима си. Дали да го занесете на автомивка или пък не?

прочетете цялата статия
Предимството на мокетите като подови настилки
Предимството на мокетите като подови настилки 09 Септември 2015

Мокетът е най-разпространената повода настилка в западна Европа. Доскоро в България по-рядко се предпочиташе, заради битуващите митове, че мокетът е нехигиенична подова настилка, която събира твърде много прах и предизвиква различни алергии. А може би и заради липсата на разнообразие на дизайни.

прочетете цялата статия
Предимство на мокетените пътеки
Предимство на мокетените пътеки 09 Септември 2015

Поставането на пътека на стълбите или в коридора е лесен начин за предпазване на подовата настилка от износване. По този начин вие добавяте още един предпазен слой на пода си, двете настилки се допълват и по този начин увеличавате тяхната износоустойчовост.

прочетете цялата статия
Как да избегнем неприятната миризма от килима
Как да избегнем неприятната миризма от килима 09 Септември 2015

С течение на времето миризмата на килима може да се промени, а доста често да стане дори отблъскваща. Причината е, че по килима се натрупват различни бактерии и микроби - акари, което може да бъде опасно и за здравето. Предлагаме ви няколко съвета за това, как да успешно да се преборите с този проблем.

прочетете цялата статия

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“. РАЗБРАХ НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Ads by Adwise.bg