За дома

Какви са предимствата на балатумите 23 юли 2020

Балатумът е евтино подово покритие с добри характеристики и немалко предимства. В тази статия ще ви разкажем по-подробно за характеристиките на балатума, къде можете да го монтирате и как да направите правилен избор.

прочетете цялата статия
Кои подови настилки са най-подходящи за лятото 29 юни 2020

В летните месеци всеки от нас търси прохлада и бягство от високите температури. Някои апартаменти с южно изложение се напичат много през лятото и охлаждането им е трудно. В такива случаи е полезно да имате подово покритие, което не държи топло.

прочетете цялата статия
Какви грижи трябва да полагаме за нашия матрак 18 юни 2020

Хигиената и чистотата на матрака и спалното бельо са от ключово значение за доброто здраве. Изборът на правилен модел и редовното му поддържане са много важни за пълноценния сън и почивка. Без тях човек не може да си набави енергия, да изчисти съзнанието си от натрупания стрес и ежедневните грижи и да се възстанови.

прочетете цялата статия
Пролетно почистване - миещи се тапети 22 април 2020

С настъпването на пролетта природата се събужда със свежи сили за нов живот. Ние също искаме да внесем тази свежест и хармония в дома, като направим основно пролетно почистване. Един от начините е като сменим тапетите в стаята. Ще ви разкажем повече за миещите се тапети.

прочетете цялата статия
Как се почиства килим 01 април 2020

Килимът е уникално интериорно допълнение, защото може да преобрази дома или офиса за малко пари. За да запази красотата и качествата си възможно най-дълго, килимът изисква редовна поддръжка и почистване. В тази статия ще ви разкрием някои грешки при поддръжката на килимите и трикове за лесното им почистване.

прочетете цялата статия
Как се чисти ламиниран паркет 11 март 2020

През последните години ламинираният паркет прогресивно качва позициите си на пазара. С ниската си цена и лесен монтаж, той може да се срещне в почти всеки дом. Поддръжката и почистването на ламината не са трудни задачи. С минимални усилия можете да го съхраните в първоначалния му вид и да го използвате години наред.

прочетете цялата статия
Наръчник за интериорните врати 16 януари 2020

С всички предложения на пазара несъмнено е трудно да се направи най-добрият избор при покупката на интериорна врата. Вижте кои са най-важните особености, които трябва да знаете за вътрешните врати!

прочетете цялата статия
Какъв килим да изберем за дома, ако имаме деца и домашни любимци 29 октомври 2019

Когато децата се съберат с домашния любимец, домът няма как да остане чист и подреден. Най-много страдат килимите. Тъй като те лесно задържат косми, миризми и замърсявания, поддръжката се превръща в кошмар. Не се притеснявайте, ще ви разкрием малки тайни как лесно да се справите с това предизвикателство!

прочетете цялата статия
Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм