Въпроси и Отговори

Парчета мокети и балатум 16 ноември 2020

Парчетата мокети и балатум са изрязани от общите рула и са с различни размери, като общата им големина е до 2 кв.м.

прочетете цялата статия
Водоустойчив ламинат 12 октомври 2020

Тъй като при нас постъпиха доста въпроси относно водоустойчивия ламинат, който предлагаме, ще отговорим на няколко от най-често задаваните въпроси във връзка с тази настилка.

прочетете цялата статия
1. Кои артикули мога да поръчам онлайн? 05 юни 2020

В сайта ни можете да разгледате хилядите ни предложения от продуктовите категории, които обхващаме. Така можете да се информирате какво предлагаме, да набележите това, което Ви харесва и бързо и лесно да направите онлайн поръчка с опция за взимане от най-удобния Ви наш магазин или с доставка до Ваш адрес.

Вратите и подовите плочки нямат опция за поръчване онлайн.

прочетете цялата статия
2. Как да се информирам за наличност? 05 юни 2020

Обадете ни се на номер 0894 500 600 или ни пишете в Месинджър, за да проверим за наличност на желан от Вас артикул в количеството, което Ви е необходимо.

прочетете цялата статия
3. Как да разбера какъв е статусът на моята поръчка? 05 юни 2020

При успешно направена онлайн поръчка, ще получите имейл с потвърждение и наш представител ще се свърже с Вас за уточняване на детайлите. При забавяне и въпроси относно статуса на поръчката си, можете да се свържете с нас на номер 0894 500 600, за да получите информация.

прочетете цялата статия
4. Кой извършва спедицията? 05 юни 2020

За спедицията използваме услугите на куриерски фирми „Спиди“ и „М&БМ Експрес“ в зависимост от типа на поръчаните продукти.

прочетете цялата статия
5. Мога ли да поръчам онлайн и да взема поръчката си от физически магазин? 05 юни 2020

Да, можете да направите онлайн поръчка на нашия сайт с опция взимане от наш физически магазин. Имаме 9 обекта на територията на страната. Можете да видите точната им локация и контакти тук. Ако изберете тази опция, няма да Ви бъде начислена доставка. При направена онлайн поръчка на ламиниран паркет дори получавате специална отстъпка до 30%, като отново можете да го вземете с безплатна доставка от наш физически обект.

прочетете цялата статия
6. Къде се намират магазините ви? 05 юни 2020

Имаме магазини на територията на страната в градовете София, Бургас, Варна, Плевен,Пловдив, Велико,Търново и Русе. Тук може да намерите пълна информация.

прочетете цялата статия
Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм