Характеристики на продукти

Защо килимът трябва да се подменя на всеки 5 години 14 юли 2021

Килимът е изключително красиво интериорно допълнение, което освежава атмосферата в дома и офиса. Не изисква много грижи и лесно съхранява първоначалния си красив вид. Въпреки това има определен срок на експлоатация, след който полезните му свойства могат да отслабнат и да започне да се разнищва, ако материята и тъкането не са качествени.

прочетете цялата статия
Кое е по-добро - Ламиниран паркет или Балатум 01 декември 2020

Балатумът и ламинираният паркет са две настилки с много добри характеристики, които откриват приложение в почти всички помещения в дома. Двете подови покрития си приличат и често биват бъркани от потребителите и собствениците на жилища, които търсят подови настилки, които да запазят добрия си вид дълги години. Въпреки всичко има някои важни разлики между балатума и ламинирания паркет.

прочетете цялата статия
Кое да изберем - Килим или Мокет 27 октомври 2020

Килимите и мокетите са две изключително красиви и функционални настилки, които носят уют и топлина във всеки дом. В тази статия ще наблегнем повече върху предназначението и функционалността на двете подови покрития.

прочетете цялата статия
Настилки от изкуствена трева 05 май 2020

Полагането на трева в двора или градината създава невероятно свежа атмосфера. Изкуствената се утвърждава като издръжлива настилка, която не губи първоначалните си качества и вид в продължение на години, а и не изисква почти никаква поддръжка.

прочетете цялата статия
От какво се правят килимите 23 януари 2020

С многообразието на пазара единственото, което трябва да направите, е да изберете кой от всички чудесни модели е създаден за Вас и Вашия дом. Научете какви са предимствата на всяка материя.

прочетете цялата статия
Какво са шаги килими и подходящи ли са за вас? 08 януари 2020

Шаги килимите са най-новото и атрактивно предложение на пазара. Предлагат се от едва няколко години, но вече са спечелили множество фенове. Със своя дълъг и пухкав косъм, както и забавен дизайн, те са истинско бижу за всеки дом!

прочетете цялата статия
Що е то гранитогрес? 10 декември 2019

Гранитогресът е здрава подова настилка, произведена от глина, гранитни частици и минерали. Устойчива е на студ и влага, не се износва лесно и е издръжлива. Спрямо вида си може да бъде използвана както като здрав под за помещения с голямо натоварване, така и като красива лъскава основа за интериорни вдъхновения.

прочетете цялата статия
Топ матрак - за дълбок и спокоен сън 18 ноември 2019

Човек прекарва 1/3 от живота си спейки. Именно затова е изключително важно да се погрижите сънят ви да бъде качествен и пълноценен. Вижте защо препоръчваме използването на топ матрак.

прочетете цялата статия

Страница 1 от 2

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм