Пролетно почистване - миещи се тапети

Пролетно почистване - миещи се тапети
22 април 2020

С настъпването на пролетта природата се събужда със свежи сили за нов живот, зареждайки ни с енергия. Ние също искаме да внесем тази свежест и хармония в дома, като направим основно пролетно почистване, изхвърлим ненужните вещи и обновим интериора. Един от начините да направим коренна промяна у дома, е като сменим тапетите в стаята. На пазара има модели, които не струват скъпо и се лепят лесно. В тази статия ще ви разкажем повече за един много търсен и желан от клиентите вид –миещите се тапети.

 

Какво представляват те?

 

Това са модели, които:

  • са от винил или винил на флиз основа;
  • са от по-висок клас;
  • са с по-голяма плътност;
  • могат да се излагат на фактори като светлина и топлина;
  • издържат на умерена влага;
  • могат да се почистват и „мият“ с влажна кърпа.

     

Именно поради последната си характеристика те са силно предпочитани от домакините. Хартиените тапети не позволяват излагане на влага или миене, защото това би ги повредило. Винилът и флиз винилът са издръжливи материали и решават проблема със зацапаните зони, леките драскотини от лак за нокти и следи от опиране на мебели, чието измиване и отстраняване изглежда невъзможно на пръв поглед. Всеки, който има тапети у дома, знае колко досадни могат да бъдат тези петна. С леко навлажнена кърпа и умерен натиск можете да ги отстраните и измиете, поддържайки перфектния вид на стените.

 

За кои стаи са подходящи миещите се модели?

 

Тези видове са подходящи практически за всяко помещение, като разкриват красотата си най-вече в спалнята и всекидневната. Практични са и поддръжката и „миенето“ им не изискват много време.

 

Идеални за детската стая, защото са плътни и не се късат лесно като симплекс и дуплекс моделите. На пазара има огромно разнообразие от дизайни и детските също намират място. Ще откриете весели цветни мотиви, приятни и забавни шарки и любимите на децата анимационни герои. Можете дори да им позволите те да изберат модела, който би превърнал стаята им в любимо място за игра.

 

Ако смятате да използвате миещи тапети от винил и флиз винил за банята, трябва да имате предвид, че те издържат на умерена влага, не на директно мокрене. Във втория случай биха се разлепили значително по-бързо и е възможно да се наруши целостта им. Ако банята задържа влага или ако нямате душ кабина, е по-добре да изберете друг вариант за стенно покритие. Тези два материала наистина биха издържали повече от другите, но тапетите като цяло служат по-добре в останалите помещения. Ако имате душ кабина и добра вентилация или смятате да облепите преходното „мокро“ помещение с миещи се тапети, те биха Ви свършили работа.

 

Защо да изберете CarpetMAX

 

Изберете тапети от КарпетМакс, защото предлагаме хиляди модели с различни декори и цветове, от различни материали и водещи фабрики. Цените ни са достъпни и често правим отстъпки, за да можете да се уверите в качеството и предимствата на продуктите ни. Имаме както бюджетни решения, така и модели за дизайнерско обзавеждане на хотели, офиси и заведения. Можете да разгледате предложенията на сайта ни carpetmax.bg и лесно да направите поръчка с експресна доставка до дома, или да вземете ролките от най-близкия до вас наш магазин. Разгледайте и направете пролетно обновяване на дома си, което е лесно за поддръжка!

върнете се назад
Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм