едноцветни килими

Едноцветните килими са предпочитани предимно в местата, където и цялостния интериорен проект е изпълнен в същия стил. Какви са предимствата от употребата им и предлаганите от нас видове ще ги разгледаме по-долу.

 

Предимства при избора на едноцветен килим

 

  1. Богатата селекция от възможни цветови нюанси позволява да направите избор на килим, който най-добре ще се впише във Вашия случай, така че всички елементи органично да се допълват;
  2. Подходящ е също за кухнята, където цялото семейство се храни и където цветовите решения се комбинират с не повече от три еднотонни цвята. Така хем си осигуряваме комфорт и топлина на краката, хем оформяме естетически пода. От неутралните нюанси, удачни са кремавия и като цяло не ярките цветове;
  3. Позволява да се акцентира върху определено място в дома, като се заложи на ярък нюанс, привличащ погледа.

 

Видове

 

В продуктовата гама на CarpetMax ще откриете богат асортимент от разновидности, осигуряващи възможността да изберете най-подходящото за вашия случай решение. Тук имате на разположение модели от светли и тъмни килими, както и неутрални разцветки, чийто размери започват от 65х65 см и достигат до 200х290 см. Както забелязвате, имате доста голям хоризонт от предпочитания, за да подберете най-доброто. Ако се затруднявате, задължително потърсете наш експерт за съдействие.

 

Отличават се също и по материала на производство, свеждащ се до два основни, а именно полипропилен и полиолефин. Без значение кой от разновидностите ще вземете, със сигурност залагате на качественото изпълнение и достъпните цени на килими!

 

Защо да изберете CarpetMax

 

В онлайн магазина сме Ви приготвили готови решения за всеки случай и предпочитания, осигурявайки богата гама от цветове, размери и форми килими. Всички те са евтини, но изключително хубави и достойни да намерят своето място в дома Ви. За по-прецизен изборр, възползвайте се от страничните филтърни системи на сайта, които само с един клик ще изведат на екрана продуктите с желания от вас критерий.

 

Ако имате допълнителни въпроси или се нуждаете от професионална помощ при избора и пазаруването, нашите оператори са винаги насреща. Те са изключително компетентни в областта с дълъг професионален опит. Ще дадат най-доброто от себе си за да получите това, което наистина Ви е необходимо и то напълно безплатно! Заповядайте!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм