Evima  1.6/2.3-ivoire Ново
Evima  1.6/2.3-ivoire 1

Evima 1.6/2.3-ivoire

№ 1.6/2.3-ivoire


Цена: 299.99 лв./БР.


Цена: Този размер е изчерпан, моля изберете друг!


Размери: 160x229
Изберете желания размер в см, за да видите съответната цена.


ПРОДУКТЪТ СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА


Материал: полипропилен


Цвят: бял


Дизайн: модерни килими


Белият цвят е класика и никога не излиза от мода. Много хора подценяват значението му, но напразно. Използването на белия цвят има редица неоспорими предимства: лесно се съчетава както в класически, така и в модерни интериори, прекрасен фон за закачливи и ярки детайли, създава усещане за чистота, невинност, свежест. С поставянето на бял килим, интериорът ви ще бъде свеж и едновременно успокояващ. 

.
Изпрати запитване за продуктаИзползвайки формата по-долу, можете да отправите Вашия въпрос, предложение или забележка. Всички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати запитване за продуктаМоля опишете размера на парчетата на които желаете да бъде нарязан мокета, като ни изпратите информация кое от парчетата желаете да бъде обкантено. Всички полета отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати продукта на приятелВсички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“. РАЗБРАХ НАУЧИ ПОВЕЧЕ