Екстериорни врати

Преди години входната врата служеше предимно за бариера между дома и външния свят, средство за защита и сигурност, което да дава спокойствие, че никой не може да припари до нас и семейството ни. Но освен тази функция, тя вече се е превърнала и в едно модерно интериорно допълнение, което придава съвсем нова визия на жилището. С правилния избор можем до огромна степен да ограничим външните шумове и да задържим топлината вътре в помещението.

 

Какви видове входни врати предлагаме

 

Предлагаме входни врати от качествени материали с няколко слоя покритие, за да бъдете спокойни, че домът и близките Ви са защитени. Подходящи са както за къщи, така и за апартаменти. Всеки модел може да бъде изработен:

  • с дясна или лява посока на отваряне
  • да се добавят различни видове дръжки спрямо нуждите и предпочитанията Ви.

 

Разполагаме с разнообразие от цветове,  размери и шарки, които не само да паснат, но и да освежат интериора, чрез вашата входна врата.

 

Как да направите избор

 

Най-важното, което трябва да прецените преди да пристъпите към покупка на входна врата, е размерът. Трябва да се съобрази дали преди монтажа на новата врата ще се демонтира стара. Ако е така, при демонтирането някои от разстоянията ще се разширят и това трябва да се отчете при взимането на размер директно върху старата врата. Колкото по-голям е отворът, толкова  по-лесно ще можете да пренесете мебелите си при ремонт и смяна на обзавеждането.

 

Физически магазини на CarpetMax

 

Нашите представители във всеки един от 8-те ни магазина Ви очаква, за да Ви предостави безплатна консултация и съвети при избора Ви на екстериорна врата. Ще можете да разгледате моделите на място и да се спрете на най-подходящия. Ще се уверите в качеството и здравината на материала, като всичко това е на съвсем достъпна цена! Най-хубавото е, че няма защо да се притеснявате за монтажа. Нашите специалисти могат да Ви съдействат както при демонтажа на старата врата, така и при монтажа на новата. Заповядайте в магазините ни в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен и Велико Търново!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм