Mirana 1.2/1.7-7860/S42

№ 1.2/1.7-7860/S42


Цена: 54.99 лв./БР.


Цена: Този размер е изчерпан, моля изберете друг!


Размери: 120x170 160x229
Изберете желания размер в см, за да видите съответната цена.


ПРОДУКТЪТ СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА


Материал: полипропилен


Цвят: кафяв


Дизайн: детски килими


Килим Mirana е част от вълнуващата детска серия на белгийски производители. Те са лидери в страната си и осезаемо утвърждават позициите си вече и на целия Европейски пазар. С прекрасната си цветна гама от пъстри модели, компанията въвежда и нови техники за изработка от най-качествените и надеждни материали. Килим Mirana е решен в кафява гама. На светъл бежов фон и в рамката на тъмно абаносово пред погледите Ви се показва любимият мишок с детективски умения и с подръчните си документи. Най-вероятно той отива да разгдае поредния случай, тъй като на заден фон се реят облаци от пожар. Какво точно се случва в изображението обаче, най-добре да прецени фантазията на Вашия малък разказвач на истории. Килим Mirana е оригинален интериорен аксесоар, с който детската стая ще изглежда завършена и приветлива.
Изпрати запитване за продуктаИзползвайки формата по-долу, можете да отправите Вашия въпрос, предложение или забележка. Всички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати запитване за продуктаМоля опишете размера на парчетата на които желаете да бъде нарязан мокета, като ни изпратите информация кое от парчетата желаете да бъде обкантено. Всички полета отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати продукта на приятелВсички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“. РАЗБРАХ НАУЧИ ПОВЕЧЕ