Ламиниран паркет Evolution Water Resistant 57289

№ 57289/8/33

НОВО ПРОМО - 30 %
  • Декор:
    Дъб
  • Цвят:
    Бежов
  • AC3 – ламинат, подходящ за по-натоварени жилищни помещения, като дневни, трапезарии и коридори. Може да се използва и в офиси с по-ниска посещаемост.

    AC4 – предназначен за комерсиални приложения с умерено интензивен трафик. Всички домашни и общи търговски помещения като офиси, кафенета, салони и бутици.

    AC5 – предназначен за търговски площи изискващи среден до тежък трафик, като магазини за търговия на дребно, шоуруми, ресторанти и училища. Той има грубо покритие, което може да издържи на сериозно триене.

    Клас 31 търговски – ниска натовареност.

    Клас 32 търговски – умерена употреба.

    Клас 33 търговски – интензивна употреба.

    * Съкращението AC означава "клас на абразия" (abrasion class). Това е показател за качество, който информира за устойчивостта на износване на повърхността на ламинирания паркет.

    *Класовете от 21 до 23 означават, че настилката е подходяща за домашна употреба, класовете от 31 до 34 се използват за по-интензивна "търговска" употреба. Класовете от 41 до 43 показват, че ламинираният паркет може да се използва в индустриални условия.

    Докато първата цифра дава представа за общата среда: 2 - домашна, 3 - търговска, 4 - индустриална, втората цифра допълнително подразделя използването на ниска (1), умерена (2), интензивна (3) и много интензивна (4) употреба.

    Клас на употреба:
    AC 5 / Клас 33
  • Етикет:
    НОВО, ПРОМО
  • Дебелина на продукта:
    8 мм
  • Производител:
    Classen
  • Материал:
    Водоустойчив HDF
  • По стая:
    За коридор, За детска стая, За хол, За спалня
ДОСТАВКА Дата на получаване при направена онлайн поръчка до 07 октомври 2023 Свържете се с нас на телефон 0894 500 600 Направи Запитване
Продуктов калкулатор Калкулатор
метра
метра
или
Цена 3599 2519 лв./кв.м

  • Необходимо количество ламинат с включени 5% фира:

    0 кв.м
Крайна цена 0 лв.
Информация

 

Характеристики

Декор

Дъб

Цвят

Бежов

Клас на употреба

AC 5 / Клас 33Клас на употреба

Етикет

НОВО, ПРОМО

Дебелина на продукта

8 мм

Производител

Classen

Материал

Водоустойчив HDF

По стая

За коридор, За детска стая, За хол, За спалняСайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм