Disney Greece  1.4/2-953-Disney Хит
Disney Greece  1.4/2-953-Disney 1 Disney Greece  1.4/2-953-Disney 2 Disney Greece  1.4/2-953-Disney 3

Disney Greece 1.4/2-953-Disney

№ 1.4/2-953-Disney


Цена: 219.99 лв./БР.


Цена: Този размер е изчерпан, моля изберете друг!


Размери: 140x200 160x229
Изберете желания размер в см, за да видите съответната цена.


ПРОДУКТЪТ СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА


Материал: полипропилен


Цвят: син


Дизайн: детски килими


Представяме Ви Килим Disney Greece. Той е част от колекцията с детски килими на компания, лидер в производството на меки подови настилки за деца. Гръцкият производител е лидер в своята област за своята страна. В детската си колекция с килими Василис Христос енд Ко съчетава визия, отправена към детския мироглед, с безкомпромисно и безупречно качество. Килим Disney Greece е наличен в синя гама с изображение на популярния детски герой Спайдермен, който не само малчуганите, но и възрастните ще разпознаят и харесат. Продукът е изготвен по нова технология, използваща качествен полипропилен – нежен на допир и с гладка повърхност, която да не представлява препятствие за детски игри. Килим Disney Greece е за онези родители, които искат най-доброто съчетание между полезно и приятно за своите деца!
Изпрати запитване за продуктаИзползвайки формата по-долу, можете да отправите Вашия въпрос, предложение или забележка. Всички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати запитване за продуктаМоля опишете размера на парчетата на които желаете да бъде нарязан мокета, като ни изпратите информация кое от парчетата желаете да бъде обкантено. Всички полета отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати продукта на приятелВсички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“. РАЗБРАХ НАУЧИ ПОВЕЧЕ