Atlantik Florya 0.8/1.5-Z0033/l.beige

№ 0.8/1.5-Z0033/l.beige


Цена: 64.99 лв./БР.


Цена: Този размер е изчерпан, моля изберете друг!


Размери: 80x150 120x180 80x300 160x235 200x300
Изберете желания размер в см, за да видите съответната цена.


ПРОДУКТЪТ СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА


Материал: вълна и акрил


Цвят: сив


Дизайн: модерни килими


Блястящо обзаведеният дом и красив интериор не е задължително да е на висока цена. С новия Килим Atlantik Florya Вие получавате едновременно практично решение за комфортна подова настилка и прекрасен декор за вътрешното обзавеждано в своето жилище. Килим Atlantik Florya е модерен килим в сива цветова гама. Сребристият фон е покрит с четири кръгообразни фигури, образувани от малки, също кръгли елементи в черно, бяло и стоманено сиво. Интересните мотиви разчупват представата, че килимът трябва да е неутрален и семпъл. А, благодарение на висококачествените вълна и акрил, Килим Atlantik Florya замърсяванията се поддават на почистване, без захабяване и избеляване на подовата настилка.
Изпрати запитване за продуктаИзползвайки формата по-долу, можете да отправите Вашия въпрос, предложение или забележка. Всички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати запитване за продуктаМоля опишете размера на парчетата на които желаете да бъде нарязан мокета, като ни изпратите информация кое от парчетата желаете да бъде обкантено. Всички полета отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати продукта на приятелВсички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“. РАЗБРАХ НАУЧИ ПОВЕЧЕ