Atlantik 0.8/1.5-Q045/pink

№ 0.8/1.5-Q045/pink


Цена: 64.99 лв./БР.


Цена: Този размер е изчерпан, моля изберете друг!


Размери: 80x150 160x235 200x300
Изберете желания размер в см, за да видите съответната цена.


ПРОДУКТЪТ СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА


Материал: вълна и акрил


Цвят: розов


Дизайн: флорални мотиви


Килим Atlantik Pink е уникална мека подова настилка, изработена по специална и съобразена с екологичните производствени тенденции технология. Естествената вълна и мекият акрил дават топлина и нежност за Вашите ходила, а прелестният дизайн – наслада за Вашите очи. Килим Atlantik Pink може да разкраси всяка домашна обстановка с безупречно съчетаните си розови нюанси. Двата оттенъка са обоготени и със свежи лилави мотиви. Килим Atlantik Pink изобразява две големи съцветия, разделени геометрично в два още по-големи правоъгълника. Синхронът между формите и цветовете е перфектен! За да постигнете красотата и у дома, изберете килим Atlantik Pink - ярък, пленителен и атрактивен!
Изпрати запитване за продуктаИзползвайки формата по-долу, можете да отправите Вашия въпрос, предложение или забележка. Всички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати запитване за продуктаМоля опишете размера на парчетата на които желаете да бъде нарязан мокета, като ни изпратите информация кое от парчетата желаете да бъде обкантено. Всички полета отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати продукта на приятелВсички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“. РАЗБРАХ НАУЧИ ПОВЕЧЕ