Atlantik 0.8/3-Q025/pink

№ 0.8/3-Q025/pink


Цена: 129.99 лв./БР.


Цена: Този размер е изчерпан, моля изберете друг!


Размери: 80x300 160x235 200x300
Изберете желания размер в см, за да видите съответната цена.


ПРОДУКТЪТ СЕ ПРЕДЛАГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА


Материал: вълна и акрил


Цвят: розов


Дизайн: геометрични фигури


Килим Atlantik Pink е креативно и практично решение за подовата настилка у дома. Ярките му цветове и висококачествената му повърхност от естествена вълна и подлежащ на често почистване акрил са прекрасен избор, ако търсите нещо удобно, разумно, но и красиво за Вашето жилище. Като всеки друг продукт на турската фирма Atlantik, килим Atlantik Pink в розова гама е екологично чист, издържлив на външни влияния и слънчева светлина и не на последно място – вдъхновяващ и разкрасяващ. Моделът преплита розови, червени, бели и лилави нюанси, които ярко се открояват в геометрични фигури и форми. Заоблените правоъгълници са наслоени така, че да създават усещането за дълбочина и яркост на цветовете. Килим Atlantik Pink лесно ще внесе сила и страст в домашния интериор. Ако Вие сте готови за тях, поръчайте килим Atlantik Pink и станете част от тази магическа игра на цветовете.
Изпрати запитване за продуктаИзползвайки формата по-долу, можете да отправите Вашия въпрос, предложение или забележка. Всички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати запитване за продуктаМоля опишете размера на парчетата на които желаете да бъде нарязан мокета, като ни изпратите информация кое от парчетата желаете да бъде обкантено. Всички полета отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.


Изпрати продукта на приятелВсички полета, отбелязани със звезда (*) са задължителни за попълване.„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“. РАЗБРАХ НАУЧИ ПОВЕЧЕ