Подложки за под

Страница 1 от 1

Подложките за под са често пренебрегвани поради две причини-или човек не знае какви са предимствата им и че е препоръчително да се сдобие с такива; или омаловажава нуждата от тях. Ще опитаме накратко да ви запознаем с алтернативите и ползата от всяка.

 

Противоплъзгаща мрежа

 

Предназначението й е за поставяне под килима, за да го държи стабилен и да служи като превенция против подхлъзване и нестабилност. Безопасността на Вас и близките Ви е много важна и трябва да се погрижите особено за най-малките, които тичат от стая в стая и може да се подхлъзнат на един необезопасен и нефиксиран килим.  Противоплъзгащата мрежа може да се постави на всякаква настилка. При нас се предлага в три размера:

 

  • 100 см х 120 см;
  • 60 см х 100 см;
  • 120 см х 180 см.

 

При избора на мрежа трябва да съобразите размера на килима-той трябва да бъде с поне няколко сантиметра по-голям, за да я покрива напълно. Не се притеснявайте за релефа-мрежата е много тънка и незабележима, няма да надигне килима или да развали визията му.

 

Подложка за ламинат

 

Предлагаме два варианта на подложки за поставяне под ламиниран паркет: от разпенен полиетилен и екструдиран полистирен  XPS. И двата служат за:

 

  • изолиране на студа и запазване на топлината в помещението;
  • изолиране от прах и мръсотия;
  • изглаждане на леките неравности по основата и по-стабилно прилепване на ламината.

 

При варианта от разпенен полиетилен има 3 алтернативи за дебелина: 2 мм, 3 мм и 5 мм. Те са на много достъпна цена, но са по-тънки от другия вид. Добро решение са за дома и за не много натоварени помещения. Модела с XPS също се предлага във варианти 3 мм и 5 мм. Той е по-качествен и плътен, може да се постави и в по-натоварени помещения и гарантира по-голяма стабилност на настилката.

 

Подложка под мокет

 

Предлагаме две опции за дебелина на подложките ни за поставяне под мокет: 5 мм и 10 мм. Изработват се от екструдирана пяна, която има шумоизолиращи свойства и задържа топлината вътре, като запазва помещението топло през студените дни. Освен че застопорява мокета, го прави много приятен при стъпване, тъй като е мека и приятна на допир. Подложката издържа на натоварване до 5 т./кв.м., което я прави подходяща дори за приложение в натоварени помещения извън дома. Шумоизолацията й е 20 децибела-за един по-спокоен дом и пълноценна почивка!

 

Поръчайте онлайн от carpetmax.bg

 

Поръчайте от нас не само защото сме водеща компания на пазара за подови настилки, но защото мислим и за Вашето удобство! За нас най-важното е Вие да сте доволни от продуктите и услугите ни, защото правим всичко с желание и усърдие. Винаги се стремим да удовлетворим нуждите и търсенията ви, да направим потребителското ви преживяване в сайта и магазините ни приятно и винаги да откривате онова, което търсите, и дори повече!

 

Можете да получите безплатна експертна консултация за всеки от нашите продукти на място във физическите ни обекти, както и да направите лесна и бърза онлайн поръчка от сайта ни с доставка до дома ви, без да се притеснявате за обикаляне по магазините и губене на ценно време. Ние, от Карпетмакс, сме винаги готови да откликнем на Вашите нужди и въпроси!

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм