Монтаж на ламиниран паркет

В процес сте на основен ремонт и ви е нужно отстраняване на стария и полагане на нов ламиниран паркет на пода? Честито, намирате се на правилното място! Ние от Сarpetmax създадохме специални екипи, извършващи точно тези ремонтни дейности и то при изгодни условия! Продължете да четете, за да разберете особеностите.

 

Какво представлява услугата

 

При необходимост от полагане на новата и премахване на старата подова настилка, с радост бихме се заели с тази дейност и ще я свършим бързо и качествено на най-добрите цени! Работните групи са с нужния стаж в областта и имат зад гърба си десетки подобни дейности, така че не бива да се притеснявате. Извършването на услугата се състои в: 

 • демонтаж на старата настилка - внимателно отстраняване на отделните елементи, образуващи цялото покритие без странични щети; 
 • нареждане на новозакупения ламинат - спазване на абсолютно всички норми и правила за качественото изпълнение, като почистване на подовата основа, полагане на подложката, нареждането на отделните дъски, използването на клинове и т.н.

 

Разполагаме и с необходимите ни инструменти за монтаж и демонтаж, гарантиращи бързото и прецизно изпълнение.

 

 

Какви услуги предлагаме

 

 • Монтаж на ламиниран паркет
 • Демонтаж на ламиниран паркет
 • Монтаж на PVC первази
 • Монтаж на преходни лайсни
 • Монтаж по стъпала
 • Монтаж по стени
 • Монтаж на стопери
 • Взимане на размери
 • Почистване на подове
 • Местене на мебели

 

Как се определя цената

 

Стойността се изчислява на квадратен метър обработена площ, без отстраняването на отделните остатъчни технологични материали.

 

Този тип услуги са доста трудоемки, изискващи време за техния завършек, което влияе върху крайната стойност, но въпреки това постоянно се стараем да ги поддържаме в нормите за по-голяма пазарна конкурентност.

 

Информация относно ценоразписа на предлаганите услуги можете да получите и в търговските обекти на дружеството или по друг удобен за Вас начин. За връзка с нас, моля, посетете раздел КОНТАКТИ.

 

Монтажът обвързан ли е с покупка

 

Можете да се възползвате от услугите на монтажниците ни дори и ако не сте пазарували от нас, въпреки че по-добрият вариант е да ни се доверите и за покупката на ламинат. Още на място в магазина ни ще получите ценни съвети какви материали и стоки да закупите, за да се получи възможно най-добрият резултат. Това ще ви спести повторно връщане до магазините за закупуване на допълнително количество или забравени материали. Така пестите не само време, но и средства.

 

Защо да се доверите на Сarpetmax

 

Защото гарантираме професионално и бързо изпълнение на атрактивни цени. Потърсете ни по някои от посочените в сайта варианти за връзка и любезните оператори с радост ще ви информират по-подробно по условията за съвместното ни сътрудничество. Като дългогодишен лидер в сегмента имаме вече изградена репутация на коректен търговец, предоставящ само качествени стоки при най-добрите условия.

 

ламинати - CarpetMax

CarpetMax. Важно е върху какво ще стъпиш!


Вижте кой е най-близкия до Вас магазин и се свържете с нас  Контакти


Заяви оглед и взимане на размери до 24 часа!
Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм