Монтаж на PVC первази и преходни лайстни

PVC первазите представляват тънки дълги пластмасови елементи, които се монтират по ъглите на стените. Предназначението им е за придаване на завършен вид на помещението. Ако наскоро сте полагали ламинат, вероятно празните фуги, които остават по ъглите, са ви направили неприятно впечатление. За да се прикрие именно тази граница между стената и пода, се използват PVC первази. Лайстната е необходима за маскиране на преходната граница между двата пода на две отделни помещения.

 

Как се извършва монтажът

 

За начало трябва да са налични всички нужни материали, като:

• дюбел-пирони или самонарезни винтове; 
• фиксиращи  метални клипсове; 
• самите PVC первази.

 

Особеното при поставянето е необходимостта от съблюдаване, металните елементи да се намират по права линия. Те трябва да са на разстояние 40 – 50 см. един от друг. За да се изпълни правилно това условие, трябва предварително да се начертае права линия с молив, върху която се извършва и самият монтаж. Това ще гарантира праволинейното позициониране на PVC перваза. Препоръчва се да се започне от най-отдалечената и дълга стена.

 

При поставянето на преходната лайстна е изключително важно да се измери нужната дължина и да се купи малко по-голяма от премерената. След като точният размер е изрязан, лентата се налага върху мястото и с молив се отбелязва позиционирането на отворите. В зависимост от подовата основа (дали е бетон или дърво) за фиксацията се използват дюбел пирони или самонарезни винтове.

  

 

Какви услуги предлагаме

 

∙ Монтаж на PVC перваз

∙ Монтаж на холкерен перваз

∙ Монтаж на преходни лайстни

∙ Почистване на подове

∙ Вземане на размери

 

 

Колко бързо се извършва услугата

 

Нашите специалисти имат дългогодишен опит в подобни ремонтни дейности и разполагат само с най-качествените инструменти, което гарантира бързо и качествено изпълнение. Не е възможно да се даде точен срок за изпълнение предварително, тъй като имат значение линейните метри на помещението.  Все пак ако знаете предварително колко линейни метра е пространството, предназначено за обработване, нашите оператори биха могли ориентировъчно да ви информират за крайния срок.

 

 

Как се определя цената

 

Стойността се изчислява на линеен метър ремонтирана област. Ако измерите пространството за обработка и го съобщите на наш оператор, той би могъл да ви информира за ориентировъчната цена на услугата. Важно е и в какво състояние е помещението и дали ще са необходими допълнителни подготвителни дейности преди започването на монтажа. 

  

Информация относно ценоразписа на предлаганите услуги можете да получите и в търговските обекти на дружеството или по друг удобен за Вас начин. За връзка с нас, моля, посетете раздел КОНТАКТИ.

 

Монтажът обвързан ли е с покупка

 

Не, монтажът не е обвързан с покупка. Дори да сте закупили материалите от друго място, ние с радост ще съдействаме с монтажа.

 

Защо да изберете Сarpetmax

 

Можете да се доверите на CarpetMax за монтажа на PVC первазите и преходните лайстни, защото гарантираме бързо и качествено изпълнение на изгодни цени. Работим прецизно и се съобразяваме с особеностите на всяко помещение и желанието на клиента. Имаме дългогодишен опит с редица проекти зад гърба си, както и много доволни клиенти.

 

CarpetMax. Важно е върху какво ще стъпиш!Вижте кой е най-близкия до Вас магазин и се свържете с нас  Контакти

Заяви оглед и взимане на размери до 24 часа!
Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм