Монтаж на врати

В процеса на ремонтните дейности понякога се налага подмяната на интериорните вратите или външната такава, а правилното изпълнение е много важно за дълготрайността и функционалността, така че без специални умения човек не би се справил. Точно в тези случаи на помощ идваме ние от Carpetmax. Защо да предпочетете именно нас, колко ще струва и по какъв начин протича работата ще научите по-долу.

 

Как протича монтажа?

 

Преди пристъпването към самия монтаж е необходимо да се оформи отвора според размерите на вратата. При стандартна височина от 2000 мм., то мястото за поставяне е необходимо да е поне 2050-2070 мм. Това е т.н. авансово разстояние за прецизно оразмеряване. От друга страна, ширината на преходния отвор също зависи от покупката ви, но стандартно е около 80-100 см.

След като вече всичко е наред до тук, се извършва точната нивелацията на рамката посредством нивелир и специални заглавки за прикрепване и здрава фиксация чрез дюбел-пирони. Фугите се попълват с пяна и се монтират пантите.

 

Колко време ще отнеме?

 

Точно време не може да бъде посочено, защото всичко зависи от състоянието на преходния отвор. Ако той е в лошо състояние и трябва да се извършват подготвителни процедури има вероятност процеса да се удължи. Ако обаче тези дейности не се налагат, то за около час би трябвало да е готово всичко.

Все пак експертите ни работят само с професионални инструменти и имат многогодишен опит с десетки завършени успешни проекти, така че можете да сте уверени, че краткотрайната процедура няма да е за сметка на качеството и дълготрайността. Доверете ни се!

 Предлагаме следните услуги свързани с монтаж на врати, интериорни и входни:

  • Монтаж на интериорни врати: до 5 броя - 69,99 лв./бр.; над 5 броя - 64,99 лв./бр.;
  • Монтаж на входни врати: до 5 броя - 119,99 лв./бр.; над 5 броя - 99,99 лв./бр.;
  • Демонтаж на стара интериорна врата и каса: 39,99 лв./бр.;
  • Къртене: 49,99 лв./бр.;
  • Монтаж на стопери: 1,99 лв./бр.;
  • Вземане на размери: 19,99 лв. на посещение.

 

Защо да се доверите на Carpetmax?

 

Експертите ни са с дългогодишен опит и разполагат с необходимите знания и професионални инструменти, което им позволява бързо и качествено да се справят с дейността, без отражения в качеството. Също така вече сме се доказали, като лоялен търговец, предлагащ качествени продукти и услуги на цени без аналог.

Ако искате лично да се уверите в по-горе споменатото, потърсете ни и с радост ще помогнем! Няма да съжалявате.

Заповядайте в някой от нашите магазини или разгледайте в сайта ни разнообразният асортимент от врати, които ще ви предложим!

 

* Всички посочени цени са с включен ДДС. 
** Цените не включват транспорт, качване и извозване на отпадъци. 
"Картекс П" АД си запазва правото да променя цените с оглед спецификата и сложността на изпълнение на всеки конкретен обект.

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм