Особености на PVC плоскостите

Особености на PVC плоскостите
01 август 2019

Подовите настилки са доста разпространени у нас, а разнообразието им е голямо, давайки гъвкавост на потребителя да реализира дори и най-нестандартните си желания, относно интериорния проект на помещението. Сред разновидностите, често се срещат и pvc плоскостите, за които ще поговорим по-долу.

 

Какво представляват PVC плоскостите?

 

Poly Vinyl Chloride (PVC) плочите често се използват за покритие на пода. Предлагани в различни размери, те лесно могат да се подменят индивидуално при повреда.

 

Какви видове се предлагат и за къде са подходящи?

 

Високата износоустойчивост на PVC плоскостите ги прави предпочитан продукт за много обществени и промишлени терени. Те са чудесно решение за банята, да се поставят около басейна или в детския кът и защо не и във фитнеса. Гладката, здрава повърхност на горния износващ слой предотвратява натрупването на мръсотия, която предотвратява размножаването на микробите в зони, които трябва да се държат стерилни, като болници и клиники.

Могат да  бъдат на пулове - подходящи за производствени предприятия, кухни или като външна изтривалка - или подобни на скара.

 

Как се поставят?

 

Монтажът е лесен, защото настилката е на плочи в различни размери. Преди да започнете, внимателно се почиства основата, защото трябва да е изключително гладка и равна. Ако ще използвате плочки, особено важно е да се уверите, че са на едно ниво, за да намалите риска от разминаването им във времето. След пълното им полагане не се виждат никакви фуги и покритието изглежда, като едно цяло.

 

В случай на затруднения и колебания, може лесно да се посъветвате с нашите сътрудници, които с радост ще съдействат във всяка ситуация по избора, работата с уеб-базираната платформа и доставките.

 

Не обичате да пазарувате онлайн? Посетете някой от физическите магазини за да видите и почувствате продуктите лично, а приятната атмосфера и топло посрещане ще ви накарат да се върнете отново, така че заповядайте!

 

върнете се назад
Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм