Къде у дома можете да поставите изкуствена трева

Къде у дома можете да поставите изкуствена трева
31 август 2020

Изкуствената трева намира приложение не само в двора на къщата и на спортните площадки. Можете да я използвате за декориране на различни зони в дома и освежаване на интериора. Това е красива подова настилка, която е на достъпна цена и изисква минимална поддръжка. Това я прави перфектен избор за много клиенти, които търсят красота и свежест без много усилия. Естественият райграс се влияе от външните условия: слънце, влажност, рохкост на почвата, вредители, стъпване отгоре и други фактори. Тези проблеми не присъстват при изкуствената трева. Въпреки че стандартното й приложение е на открито, в тази статия ще ви дадем съвети за включването й и в интериора.

 

Освежете двора си без усилия

 

Дворът и градината са местата, където изкуствената трева намира най-широко приложение. Ако имате деца и същевременно се опитвате да поддържате красив райграс, вероятно сте осъзнали колко трудна задача е това. При игра малчуганите често стъпват върху растенията и цветята и ги съсипват. С изкуствената трева няма да имате такива проблеми – подсигурявате си вечно зелен и красив двор, без да се притеснявате за играта на децата. Домашните любимци също я харесват.

 

Изкуствената настилка е безопасна и антиалергенна, няма да причини възпаления и раздразнения на малките членове на семейството. Омекотява падането и е приятна за сядане при игра. Дори родителите могат да се включат в играта на двора. Защо пък да не зарадвате господата с мини игрище за голф, където да се разтоварват след работа. Зелената настилка поощрява цялото семейство да прекарва повече време навън, да се забавлява и да бъде заедно. А най-хубавото е, че изкуствената трева не изисква почти никаква поддръжка и се почиства лесно.

 

Какво трябва да знаете при полагането й на тераса

 

Много клиенти вярват, че изкуствената трева е подходяща единствено за външна употреба, но тя може да намери приложение и вътре в дома. Един от вариантите е полагането й на терасата или балкона. Това би направило атмосферата свежа и хармонична, особено ако живеете в апартамент. Доказано е, че природата и растенията абсорбират негативната енергия и спомагат за повдигане на общия тонус. Застилането на терасата с изкуствена трева е евтино и идейно решение, което не коства усилия. Ще оцените приложението й най-вече през топлите летни месеци, когато се изтегнете на стола с разхлаждаща напитка в ръка. Създадената атмосфера ще допринесе за приятното настроение.

 

Изкуствената трева няма да промени първоначалния си вид под влиянието на атмосферните условия – слънце, студ, дъжд и вятър. Фабриките използват висококачествени и устойчиви материали. През лятото тревата поглъща минимално количество топлина, а през зимата не задържа излишна влага. Необходимо е единствено периодично миене, като водата ще се оттече през дренажните отвори.

 

Къде още може да намери приложение изкуствената трева

 

Подготвили сме няколко много оригинални и креативни идеи за приложение на изкуствената трева в дома. Може да ви послужи още като:

  • изтривалка пред входната врата;
  • килим за дневната;
  • декорация за аквариум с риби;
  • покритие за стълбища;
  • покривало на пикапи и ремаркета;
  • основа за отцеждане на обувки;
  • декоративен зелен кът (в рамка за снимка, ваза или малка поставка).

 

Тези идеи няма да ви струват много, а резултатите си заслужават. Не е нужно да харчите голяма сума пари за обновяване на интериора и добавяне на свежи детайли. Опитайте някое от предложенията ни и се уверете колко добре пасват на цялостната атмосфера.

 

Защо да се доверите на КарпетМакс

 

Можете да ни се доверите, защото сме верига с утвърден имидж сред потребителите. Имаме магазини из цялата страна, над 20-годишен опит, много реализирани проекти и хиляди доволни клиенти. Предлагаме всякакъв тип настилки за под, тапети, врати, матраци, пердета и аксесоари.

 

Можете да разгледате стоките, които предлагаме, в най-удобния за вас наш физически обект и да получите безплатна консултация. Ако искате да спестите време, сайтът ни carpetmax.bg е денонощно отворен за поръчки. Така можете да отделите толкова време, колкото ви е нужно, да сравните продуктите и да изберете най-подходящите. Заповядайте и изберете от хилядите предложения на CarpetMax!

върнете се назад
Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм