Когато детето стане тийнейджър

Когато детето стане тийнейджър
31 октомври 2018

Ако малкото дете харесва стая, изпълнена в стила на любимия му анимационен филм, то след като стане тийнейджър, интересите и харесванията му се променят, което налага и изменения в интериора. Ето няколко идеи за обзавеждането.

 

Какви тапети са подходящи

 

Тъй като тийнейджърите са изключително инертни и не обмислят все още действията си, често се случва така, че се стига до бързо замърсяване на стените поради пипане с мръсни пръсти и т.н. С оглед на това, много добро решение е използването на винил и флиз-винил тапети, характеризиращи се с горно винилово покритие, предпазващо от влагата вътрешния декоративен хартиен слой. Изключително лесни са за монтаж - лепилото се нанася директно върху стената.

Те са практични и се поддържат с лекота, защото са лесни и удобни за почистване с обикновена влажна гъба, без да се наранява покритието, а цветовете запазват първоначалния си блясък години наред. Повърхността им е микропореста, което позволява на стените да дишат, без да се получава кондензация. Те са безопасни, без съдържание на натриев бензоат и подобни опасни съединения. В същото време, изборът от цветови и декоративни варианти е наистина огромен и възможно най-разнообразен.

 

Каква подова настилка

 

Изборът в случая също е значително разширен и той би следвало да се свежда до:

  • ламиниран паркет - естетически изглежда изключително добре и в същото време може да служи, като изолация на пода, така че краката на детето да останат топли. Той е удобен за поддръжка, защото покритието е гладко, а декорацията устойчива;
  • балатум - евтината алтернатива на по-горе споменатата. Той се отличава с огромно разнообразие на варианти и дълготрайност. Не му пречи влагата и позволява чести почиствания с мокър парцал. При използване на допълнителна подложка под него, тя играе ролята на топлоизолация;
  • килими - отново добър избор за стаята на тийнейджъра и за запазване на топлината в помещението. Гамата от стилове и разновидности е огромна, а поставянето му - детска игра. Подлежи на изпирания и е лесен за почистване с прахосмукачка.

 

Дизайн и цветове

 

Пазарът в момента е изпълнен с всевъзможни модерни цветове и принтове за всякакви настроения и предпочитания от ваша страна. Без значение дали харесвате светли, тъмни или приблизителни на тях нюанси, както и различни имитации на дърво, камък, корк и т.н. Всичко подобно се предлага и то на достъпни цени.

Заповядайте в CarpetMax, където ще откриете един нов свят от идеи и възможности за обзавеждане. При нас е налична уникална селекция от винилови и флиз-винил тапети, подови и стенни покрития на уникални цени и с гарантирано високо качество. При трудности в подбора, винаги на разположение имате екип от експерти за съвети и съдействие, така че заповядайте! Очакваме Ви!

 

върнете се назад
Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм