Ламиниран паркет Suite RV822

№ RV822/8/32

ПРОМО - 30 %
 • Декор:
  Дъб
 • Цвят:
  Бежов
 • AC3 – ламинат, подходящ за по-натоварени жилищни помещения, като дневни, трапезарии и коридори. Може да се използва и в офиси с по-ниска посещаемост.

  AC4 – предназначен за комерсиални приложения с умерено интензивен трафик. Всички домашни и общи търговски помещения като офиси, кафенета, салони и бутици.

  AC5 – предназначен за търговски площи изискващи среден до тежък трафик, като магазини за търговия на дребно, шоуруми, ресторанти и училища. Той има грубо покритие, което може да издържи на сериозно триене.

  Клас 31 търговски – ниска натовареност.

  Клас 32 търговски – умерена употреба.

  Клас 33 търговски – интензивна употреба.

  * Съкращението AC означава "клас на абразия" (abrasion class). Това е показател за качество, който информира за устойчивостта на износване на повърхността на ламинирания паркет.

  *Класовете от 21 до 23 означават, че настилката е подходяща за домашна употреба, класовете от 31 до 34 се използват за по-интензивна "търговска" употреба. Класовете от 41 до 43 показват, че ламинираният паркет може да се използва в индустриални условия.

  Докато първата цифра дава представа за общата среда: 2 - домашна, 3 - търговска, 4 - индустриална, втората цифра допълнително подразделя използването на ниска (1), умерена (2), интензивна (3) и много интензивна (4) употреба.

  Клас на употреба:
  AC 5 / Клас 32
 • Етикет:
  ПРОМО
 • Дебелина на продукта:
  8 мм
 • Производител:
  Kronotex
 • Материал:
  Водоустойчив HDF
 • По стая:
  За коридор, За детска стая
ДОСТАВКА Дата на получаване при направена онлайн поръчка до 02 юни 2024 Свържете се с нас на телефон 0894 500 600 Направи Запитване
Продуктов калкулатор Калкулатор
метра
метра
или
Цена 3199 2239 лв./кв.м

 • Необходимо количество ламинат с включени 5% фира:

  0 кв.м
Крайна цена 0 лв.
Информация

Ламели в пакет: 8 броя с обща площ 2.131 м2
Размер на един ламел: 1380 мм х 193 мм
Дебелина: 8 мм

Tехнология за 24-часова защита срещу проникване на влага.
Четиристранна V-образна фаска.
Система на монтаж: 5G клик система. Използвайте революционната и патентована система за щракване, за да съедините без усилия ламелите.
Устойчив на износване и натиск.
Антистатичен, със защита от надраскване.
Устойчив на петна.
Съвместим с подово отопление.
Сертификат Blue Angel за продукт, произведен екосъобразно.

24 часа устойчивост на вода.
Разливането на течности вече не е проблем. Благодарение на иновативната система Aqua Pearl, новите водоустойчиви ламинати на Kronotex са устойчиви на течове и мокрене в продължение на 24 часа (според тест NALFA за раздуване на ламелите).

Със своята четиристранна V-образна фаска и структура на истинско дърво, Luxor Oak Gold е подова настилка, която е пълна с енергия, и е идеална за любителите на издръжливи и лесни за поддръжка подове. Структурата създава красив ефект върху повърхността при отразяванe на светлината. Колекция Suite предлага красива селекция от естествени декори.

Характеристики

Декор

Дъб

Цвят

Бежов

Клас на употреба

AC 5 / Клас 32Клас на употреба

Етикет

ПРОМО

Дебелина на продукта

8 мм

Производител

Kronotex

Материал

Водоустойчив HDF

По стая

За коридор, За детска стаяСайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм