Ламиниран паркет Quick Step Classic 1290

№ 1290/8/32 CLM

ПРОМО - 0 %
 • Цвят:
  Бял
 • Декор:
  Тик
 • AC3 – ламинат, подходящ за по-натоварени жилищни помещения, като дневни, трапезарии и коридори. Може да се използва и в офиси с по-ниска посещаемост.

  AC4 – предназначен за комерсиални приложения с умерено интензивен трафик. Всички домашни и общи търговски помещения като офиси, кафенета, салони и бутици.

  AC5 – предназначен за търговски площи изискващи среден до тежък трафик, като магазини за търговия на дребно, шоуруми, ресторанти и училища. Той има грубо покритие, което може да издържи на сериозно триене.

  Клас 31 търговски – ниска натовареност.

  Клас 32 търговски – умерена употреба.

  Клас 33 търговски – интензивна употреба.

  * Съкращението AC означава "клас на абразия" (abrasion class). Това е показател за качество, който информира за устойчивостта на износване на повърхността на ламинирания паркет.

  *Класовете от 21 до 23 означават, че настилката е подходяща за домашна употреба, класовете от 31 до 34 се използват за по-интензивна "търговска" употреба. Класовете от 41 до 43 показват, че ламинираният паркет може да се използва в индустриални условия.

  Докато първата цифра дава представа за общата среда: 2 - домашна, 3 - търговска, 4 - индустриална, втората цифра допълнително подразделя използването на ниска (1), умерена (2), интензивна (3) и много интензивна (4) употреба.

  Клас на употреба:
  AC 4 / клас 32
 • Дебелина на продукта:
  8 мм
 • Производител:
  Unilin Flooring bvba
 • Материал:
  HDF
 • По стая:
  За коридор, За детска стая
ДОСТАВКА Дата на получаване при направена онлайн поръчка до 07 юни 2023 Свържете се с нас на телефон 0894 500 600 Направи Запитване
Продуктов калкулатор Калкулатор
метра
метра
или
Цена 3299 лв./кв.м

 • Необходимо количество ламинат с включени 5% фира:

  0 кв.м
Крайна цена 0 лв.
Информация

Ламели в пакет: 7 броя с обща квадратура 1.596 м2

Размер на един ламел: 1200 мм х 190 мм

Система на монтаж: Uniclic click system – инсталирането на Quick Step ламината е изключително бързо и лесно благодарение на патентованата Uniclic система за монтаж.

Технология за защита от надраскване: ламинатът е снабден с ултра-защитен слой Scratch Guard, който ви позволява да се наслаждавате на новия си под години наред. Благодарение на това покритие той е с до 10 пъти по-устойчив на микро драскотини от други ламинати.

Ламинираните подове Quick-Step имат залепена водоустойчива основна плоча и заедно с уникалната клик система предлагат отлична защита срещу повърхностна влага, например разляти напитки. Цветът избелен тик ще внесе допълнително простор и светлина във всяка една стая на вашият дом.

Характеристики

Цвят

Бял

Декор

Тик

Клас на употреба

AC 4 / клас 32Клас на употреба

Дебелина на продукта

8 мм

Производител

Unilin Flooring bvba

Материал

HDF

По стая

За коридор, За детска стаяСайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм