Ламиниран паркет Joy Classen 32635

№ 32635/8/32

ПРОМО - 0 %
 • Декор:
  Детски
 • AC3 – ламинат, подходящ за по-натоварени жилищни помещения, като дневни, трапезарии и коридори. Може да се използва и в офиси с по-ниска посещаемост.

  AC4 – предназначен за комерсиални приложения с умерено интензивен трафик. Всички домашни и общи търговски помещения като офиси, кафенета, салони и бутици.

  AC5 – предназначен за търговски площи изискващи среден до тежък трафик, като магазини за търговия на дребно, шоуруми, ресторанти и училища. Той има грубо покритие, което може да издържи на сериозно триене.

  Клас 31 търговски – ниска натовареност.

  Клас 32 търговски – умерена употреба.

  Клас 33 търговски – интензивна употреба.

  * Съкращението AC означава "клас на абразия" (abrasion class). Това е показател за качество, който информира за устойчивостта на износване на повърхността на ламинирания паркет.

  *Класовете от 21 до 23 означават, че настилката е подходяща за домашна употреба, класовете от 31 до 34 се използват за по-интензивна "търговска" употреба. Класовете от 41 до 43 показват, че ламинираният паркет може да се използва в индустриални условия.

  Докато първата цифра дава представа за общата среда: 2 - домашна, 3 - търговска, 4 - индустриална, втората цифра допълнително подразделя използването на ниска (1), умерена (2), интензивна (3) и много интензивна (4) употреба.

  Клас на употреба:
  AC 4 / клас 32
 • Дебелина на продукта:
  8 мм
 • Цвят:
  Многоцветен
 • Производител:
  Classen
ДОСТАВКА Дата на получаване при направена онлайн поръчка до 25 юли 2018 Свържете се с нас на телефон 0894 500 600 Направи Запитване
Продуктов калкулатор Калкулатор
метра
метра
или
Цена 2999 лв./кв.м

 • Необходимо количество ламинат с включени 5% фира:

  0 кв.м
Крайна цена 0 лв.
Информация

Ламели в пакет: 6 броя с обща квадратура 2.176 м2

Система на монтаж: Megaloc® (без залепване)

Балансиращ слой и бариера срещу влага: Isowaxx®

Ламиниран паркет Hello Kitty е посветен на феновете на известния японски анимационен герой - кое момиче не харесва популярното коте и неговите приключения. Подовата наситлка ще помогне да създадете приятна и уютна атмосфера в детската стая, като в същото време ще развива въображението на най-малките.

Системата за монтаж е Megaloc, което позволява лесно поставяне на ламелите, без използване на лепило. Подовата настилка има специално покритие, което не позволява пързаляне и ще предпази детето Ви от подхлъзване.

Допълнително ламинираният паркет е разработен чрез Isowaxx®, което го прави водоустойчив и дава допълнително предимство, особено в детски помещения.

Ламиниран паркет Hello Kitty е подходящ както за детската стая в дома Ви, така и за детски кътове на закрито, детски ясли и градини и други. Донесете радост на детето с детския ламинат Hello Kitty на Classen. Поръчайте още сега онлайн от CarpetMax!

Характеристики

Декор

Детски

Клас на употреба

AC 4 / клас 32Клас на употреба

Дебелина на продукта

8 мм

Цвят

Многоцветен

Производител

Classen

Материал

HDF

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
Съгласен съм